Carmen Grebenișan și Alin Chirilă vor fi propuși pentru eliminare la Survivor România! Cine pleacă acasă chiar în această săptămână. Surpriza este imensă

18 apr. 2023
Carmen Grebenișan și Alin Chirilă vor fi propuși pentru eliminare la Survivor România! Cine pleacă acasă chiar în această săptămână. Surpriza este imensă

Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare de multe ori, dar Faimoasa a fost de fiecare dată salvată de public. Aceasta se bucură de o imagine foarte bună, iar fanii o susțin pentru a rămâne la Survivor România. Colegii săi nu au, însă nicio teamă și continuă să o nominalizeze.

Astfel am aflat că în consiliul care va avea loc chiar astăzi, 18 aprilie, Carmen Grebenișan va fi din nou propunerea colectivă a echipei, având 6 din 10 voturi posibile. În lupta pentru eliminare va intra și Alin Chirilă, care va fi numit de colegul său Războinic, Robert Muscanu, care va fi deținătorul colanului pentru imunitate.

În urmă cu o săptămână, Kamara a fost dat afară din joc, după ce publicul a ales să-l salveze pe Dan Ursa, unul dintre marii favoriți la trofeul Survivor România. Alin Chirilă a fost cel care-și propusese colegul și a fost extrem de criticat atât de foștii membrii ai echipei sale, cât și de fanii reality show-ului.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

În acest context, sunt mari șanse ca cel care va părăsi competiția să fie chiar Alin Chirilă, care se află pe locul 1 în clasamentul Survivor, fiind urmat de Dan Ursa. Chiar dacă este un foarte bun sportiv, luptătorul a dat dovadă de lipsă de caracter, iar publicul nu a apreciat deloc modul în care acesta a ales să joace.

De cealaltă parte, Carmen Grebenișan a fost corectă și nu a avut parte de niciun fel de campanie împotriva sa pe rețelele de socializare. Faimoasa este și cea care a suferit cel mai mult dintre fete. Jungal din Republica Dominicană i-a dat complet hormonii peste cap, iar aceasta s-a umflat destul de mult la față și a luat multe kilograme față de momentul intrării în competiție.

Așadar sunt șanse mari că miercuri să se producă marea surpriză și Alin Chrilă, cel mai bun sportiv din concurs să fie eliminat.