Cătălin Botezatu, la un pas de sinucidere. Femeia care l-a dat complet peste cap: ”Mi-am tăiat venele”

de:
31 aug. 2021
Cătălin Botezatu, la un pas de sinucidere. Femeia care l-a dat complet peste cap: ”Mi-am tăiat venele”
Cătălin Botezatu

Chiar dacă de departe pare că are viața perfectă, Cătălin Botezatu a suferi mult. Din cauza unei relații amoroase care nu mergea așa cum și-a dorit, creatorul de modă a vrut chiar să se și sinucidă. 

Nu mereu observăm realitatea când vine vorba de persoane publice, iar acesta este și cazul lui Cătălin Botezatu, care dincolo de plimbări, filmări și afaceri, a trecut prin momente dificil de imaginat.

Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă

Disignerul a vrut să își pună capăt zilelor pe când avea 28 de ani și nu odată, ci de două ori. Prima oară s-a confruntat cu probleme de ordin politic, pe când a doua oară a fost vorba despre o poveste amoroasă.

Nu a spus despre cine e vorba, decât că a avut o relație în care ambii parteneri se iubeau. Deși acum vede actul de suicid ca o chestie de incultură, la acel moment, l-a văzut ca fiind singura soluție, așa că și-a tăiat venele.

”Să faci acte de suicid mi se pare o chestie de incultură. M-am ajutat singur. Eu chiar am făcut-o la un moment dat. Mi-am tăiat venele. Eram într-o relație foarte mișto și ne iubeam”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Dectorul de minciuni.

Femeia care i-a luat mințile

Mai mult de atât, el povestește că deși povestea de dragoste era una intensă, femeia din viața lui de atunci nu petrecea sărbătorile cu el, ci cu soțul ei, iar la acea vreme erau doar telefoanele fixe, deci nu avea cum să dea de ea.

Când a început să își taie venele, disignerul a început să se sperie, iar între timp, a apărut și femeia misterioasă care l-a liniștit.

”Nu voia să petreacă sărbătorile de Crăciun cu mine, ci voia să stea cu soțul ei. Era și nasol pe vremea aia, pentru că erau telefoane fixe. Mi-am tăiat venele. Prima oară mi le-am tăiat cu atenție. Văzând că nu sună, am mai tras un cuțitaș. Începuse să gâlgâie sângele. M-am speriat puțin. Deja începusem să fiu așa, o persoană publică. În cele din urmă, femeia a venit”, mai povestește disignerul.