Cătălin Botezatu s-a întors în țară complet schimbat! Primele declarații despre boala sa

23 sept. 2019
Cătălin Botezatu s-a întors în țară complet schimbat! Primele declarații despre boala sa

A trecut aproape o lună de la vestea că îndrăgitul designer, Cătălin Botezatu suferă de o boală deloc ușor de gestionat. Neoplasm mucinos, o tumoră pe colon l-a obligat să meargă la Istanbul pentru a fi operat. Recuperarea este una destul de grea, însă își va reveni.

Creatorul de modă s-a întors în România, complet schimbat, dar încrezător că se va face bine. Acesta a postat un filmuleț cu el pe rețelele de socializare. În prezent se află la o pensiune de lângă Sibiu și dorește să se refacă acolo. Probabil, ulterior Cătălin Botezatu va reveni în Turcia pentru tratament și pentru a finaliza procedura operatorie, prin repunerea tranzitului.

Designerul a dat un interviu Kanal D imediat după operație în care a povestit că a fost aproape de moarte și că durerile au fost insuportabile. Ulterior, acesta nu a mai dorit să discute cu presa, având nevoie de o perioadă de liniște pentru a-și putea reveni. O astfel de intervenție solicită foarte mult organismul.

Mesajul lui Cătălin

“Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată. Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea.

Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o săfie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult. Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc.”, a spus designerul într-o filmare făcută publică atât pe Instagram, cât și pe Facebook.