Cătălin Botezatu, umilit public de Oana Zăvoranu l-a dat de gol: ”Băi, avem o problemă”

de:
15 mai 2021
Cătălin Botezatu, umilit public de Oana Zăvoranu l-a dat de gol: ”Băi, avem o problemă”
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost ultima victimă a Oanei Zăvoranu. Celebrul disigner a fost aspru criticat de actriță pentru reclamele pe care le-a făcut în ultima perioadă, dat fiind faptul că lumea îl știe într-un mod complet diferit.

Oana Zăvoranu a mărturisit că a fost prietă cu Cătălin Botezatu, însă nu poate trece cu vederea reclamele făcute de acesta. De la ceaiuri până la pasta de dinți sau pastile speciale pentru bărbați, Oana Zăvoranu nu a iertat nimic.

Cătălin Botezatu este falit?

Actrița susține că Botezatu a fost întotdeauna un om frumos și stilat, însă acum, stilul disignerului este pus sub semnul întrebării, iar motivul principal l-ar reprezenta datoriile pe care acesta le-ar avea.

Oana Zăvoranu povestește că presa mondenă a vorbit la un momendat despre datoriile sale, însă acum, de când disignerul face reclame la orice, cel mai probabil, zvonurile sunt adevărate.

”El a fost mereu un bărbat frumos. Poți să spui orice despre Botezatu, numai că nu este un tip stilat și rasat. Băi avem o problemă, căci avem pe același Cătălin Botezatu, despre care, la un momendat salariile mondene din România spuneau că undeva ar avea niște probleme Cătălin cu banii și ar fi dator”, a spus Oana Zăovranu.

Cum s-a schimbat Cătălin Botezatu

După o serie de imagini publicate cu disignerul, în care acesta făcea reclame la mai multe produse diferite, Oana Zăvoranu s-a arătat șocată. Aceasta mărturisește că un om cu o prestanță ca cea a lui Cătălin nu se poate schimba într-o persoană care face reclamă la un ceai de slăbit în bucătărie.

”Ideea este că nu poți să te schimbi într-un prosper om de afaceri cu limuzine, ceasuri cu cele mai șmechere și exclusiviste lucruri și tu, de fapt, să-ți prepari în bucătărie un ceai”, a adăugat Oana.

În 2021, au apărut în presă mai multe articole conform cărora Cătălin Botezatu ar avea datorii. Mai mult de atât în 2015, disignerul a mai vorbit despre o situație similară. Era vorba de un conflict între el și o bancă, unde are o datorie de 500.000 de dolari pe care nu o poate achita.

Este un proces de peste 20 de ani, m-am săturat să mai vorbesc despre el. Este un conflict vechi şi, evident, nu are cum să se stingă vreodată. Dar nu am proprietăţi, n-am nimic pe numele meu, de unde să dau datoria de 500.000 de dolari!? Mă vor urmări probabil până pun mâinile pe piept. Am avut o poprire pe venituri acum câţiva ani, când lucram la Antena 1, de vreo 800 de lei lunar”, mărturisea atunci Botezatu, pentru Click!