Cătălin Măruță a rămas interzis! Florin Busuioc l-a lăsat fără cuvinte chiar în direct: ”Cum să fii atât de nesimțit?”

15 aug. 2022
Cătălin Măruță a rămas interzis! Florin Busuioc l-a lăsat fără cuvinte chiar în direct: ”Cum să fii atât de nesimțit?”
Cătălin Măruță. Foto: Facebook

S-a zguduit PRO TV-ul după ultima ieșirea nervoasă a lui Florin Busuioc. Prezentatorul de la meteo a fost invitat în emisiunea La Măruță unde a prezentat vremea, timp în care și-a pierdut și cumpătul. Se întâmpla în urmă cu aproape un an.

Cătălin Măruță nu a avut timp să mai intervină, așa că Florin Busuioc și-a spus oful cap coadă. Motivul? Ultima știre referitoare la atitudinea polițiștilor în fața unui simplu cetățean.

Vorbim despre cazul din Covasna, unde doi polițiști au ajuns să fie cercetați după ce au jignit o femeie. Se aflau în timpul orelor de muncă, iar în acest timp au văzut-o pe aceasta mergând pe stradă. Au jignit-o, iar filmarea în care aceștia vorbesc între ei a ajuns virală ulterior. Inclusiv primarul orașului a apucat să o vizualizeze.

”E prea mare. Nu mai văd radarul de ea”, spuneau oamenii legii.

Deși Cătălin Măruță nu a comentat subiectul, Florin Busuioc nu a putut trece cu vederea asta. Nu i-a m-ai păsat în direct și s-a artătat deranjat de modul în care autoritățile pot trata o simplă femeie.

”Cum să fii atât de nesimțit?”

Mai mult de atât, actorul speră că va fi declanșată și o anchetă în acestens, ulterior luându-se măsuri. Pentru Florin Busuioc situația e aberanta, el mărturisind că un om al legii nu poate fi considerat un model de moralitate.

”Era și marea femeia aia cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea… Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton.

Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în emisiunea lui Măruţă.