Cătălin Măruță îl înlocuiește pe Daniel Pavel la Survivor România pentru audiență? Micuța Eva Măruță a făcut totul public într-un acces de sinceritate. Dezvăluiri în premieră

26 mart. 2023
Cătălin Măruță îl înlocuiește pe Daniel Pavel la Survivor România pentru audiență? Micuța Eva Măruță a făcut totul public într-un acces de sinceritate. Dezvăluiri în premieră

Cătălin Măruță a dorit o nouă provocare în cariera lui și a dat casting pentru a prezenta reality show-ul, Sunt celebru, scoate-mă de aici. Din păcate pentru el, în cele din urmă, producătorii l-au ales pe Cabral pentru acest rol, care nu se poate spune că i-a adus prea multă satisfacție. Se pare că și Survivor România i-a atras atenția soțului Andrei, dar nu s-a pus deloc problema înlocuirii lui Daniel Pavel. Cel puțin, nu încă.

Emisiunea prezentată de Cabral și Adela Popescu, câștigată la final de Anisia Gafton nu s-a bucurat de succes prea mult și i-a fost schimbată ora de difuzare, asta după ce i-a fost redus și intervalul orar de pe post. Apoi Cabral a fost pus pe pauză, iar în locul lui a apărut Cosmin Seleși, care între timp a fost înlăturat de la PRO TV.

Cătălin Măruță chiar vrea la Survivor România?

Cătălin Măruță a organizat în cadrul emisiunii sale, care se difuzează de luni până vineri la PRO TV, un casting pentru Războinicii de la Survivor România. Andreea Moromete a fost desemnată câștigătoare și a plecat în Republica Dominicană. Ea este una dintre cele mai bune concurente din show și în plus este și în mijlocul controverselor mai tot timpul, deci face și circ ceea ce înseamnă audiență.

Cătălin Măruță, mai în glumă, mai în serios i-a spus fiicei sale că va pleca la Survivor România 2023. Ca și prezentator desigur pentru că nu s-a pus problema ca el să fie concurent, mai ales că s-a și operat recent la genunchi. Micuța s-a enervat teribil și chiar a făcut o criză de nervi.

„Tu ești la La Măruță, da! Hai să-l lăsăm pe Dan la treaba lui, te rog! Să-l lăsăm acolo cu doctorul care le rezolvă pe toate. Hai să-l lăsăm pe el acolo, liniștit, la plajă sau unde e… și noi să stăm aici”, a spus Eva, care și-a cam dat de gol tatăl, legat de dorința ascunsă a acestuia de a prezenta cândva Survivor România.