Câte clase are Bianca Drăgușanu. Voia să își deschidă o școală înainte de a fi celebră

de:
26 sept. 2021
Câte clase are Bianca Drăgușanu. Voia să își deschidă o școală înainte de a fi celebră
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a devenit una dintre cele mai râvnite femei din România. Se menține în formă, mai apelează din când în când la medicul estetician și a frânt multe inimi în ultimii ani. 

Puțini știu însă ce studii are blondina și câte clase a finalizat. Când vine vorba de educație, Bianca Drăgușanu a avut mai multe peripeții, căci a fost nevoită să schimbe trei licee.

Prima oară, vedeta a fost înscrisă la Deva, apoi s-a transferat la un liceu teoretic din Petroșani. Nu a stat nici acolo prea mult căci a fost, din nou, transferată, de data aceasta la unul cu profil economic, pe care l-a și terminat în anul 2002.

La Bacalureat, Bianca s-a descurcat cu brio, obținând o medie finală de 8,95. A luat nota 9 la Limba și Literatura Română, 8,50 la engleză, și, cea mai mică notă, 7,20 la matematică.

Bianca Drăgușanu voia să își deschidă o școală

Ca să nu mai vorbim de faptul că a luat și două note de 10 la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică. La facultate nu a mai ajuns. Deși s-a înscris la cursuri, blondina a devenit ulterior celebră așa că nu a mai avut timp să termine și studiile superioare.

La începuturile ei, în 2020, Bianca Drăgușanu mărturisea că vrea să își deschidă o școală de dive, unde să le învețe pe tinere cum să se aranjeze, dar și cum să se macheze pentru a arăta impecabil oricând

”Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, mărturisea Bianca la TV, în 2020.