Câte clase are, de fapt, Andra Măruță! Nimeni n-ar fi crezut asta. Cu cât o plătește PRO TV-ul

19 sept. 2021
Câte clase are, de fapt, Andra Măruță! Nimeni n-ar fi crezut asta. Cu cât o plătește PRO TV-ul

Despre Andra Măruță știm cu toții că este una dintre cele mai de top artiste din România. Mai mult de atât, ea a fost și jurată în cadrul mai multor emisiuni televizate și este în continuare.

Câți dintre voi știu însă câte clase a absolvit vedeta de a ajuns să aibă un așa mare succes? Ei bine, soția lui Cătălin Măruță a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

După ce a dat examenul licență, Andra a mărturisit că speră ca la un momendat să se poată dedica și laturii pedagogice a muzicii, pentru a-i învăța pe alții, însă momentul nu a venit nici până în prezent. Totuși, nu este exclus ca soția lui Cătălin Măruță să își deschidă în viitorul apropiat o unitate în acest sens.

Ce salariu are Andra la PRO TV

”Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, povestea Andra după examenul de licență.

Chiar dacă studiile pe care le are i-ar permite să devină profesor, Andra rămâne fidelă scenei și este chemată la o multitudine de concerte, iar sumele pe care le încasează sunt pe măsură. Pentru un singur minut de cântare, artista ar încasa nu mai puțin de 1.000 de lei, iar pentru un concert de aproape o oră vorbim de mii de euro, atât în România cât și în străinătate

Mai mult de atât, Andra încasează sume frumoase și de la PRO TV. Pentru postul de jurat la emisiunea Românii au talent, artista ar câștiga în jur de 10.000 de euro, scrie Libertatea.