Câte clase are de fapt celebrul Cheloo? Cu ce sumă enormă îl plătește Antena 1 pentru postul de jurat iUmor

de:
23 sept. 2022
Câte clase are de fapt celebrul Cheloo? Cu ce sumă enormă îl plătește Antena 1 pentru postul de jurat iUmor

Cheloo este juratul iUmor alături de Delia și Mihai Bendeac. El este unul dintre cei mai critici oameni de la iUmor și nu e de mirare, căci încasează bani frumoși pentru munca prestată.

Cătălin Ștefan Ion, pe numele său real s-a făcut remarcat datorită trupei Paraziții. A intrat în industria muzicală la sfârșitul anilor 90, iar el și colegii săi și-au înregistrat prima piesă după ce și-au vândut blugii pentru a face rost de bani.

”Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, mărturisea Cheloo, colegul Deliei de la iUmor..

Câte clase a terminat Cheloo

Dacă vă întrebați câte clase a terminat Cheloo, ei bine, solistul de la Paraziții a urmat cursurile Liceului de Arte Nicolae Tonitza din Capitală, el mărturisind că a fost dat afară ulterior din liceul de arte, însă nu a fost o mare dramă, căci nu și-ar fi dorit niciodată să ajungă pictor.

”Un bărbos într-un halat albastru, plin de ulei, care făcea trei tablouri pe care nu le-ar fi vrut nimeni”, a spus Cheloo.

Atitudinea sa mai dură i-a adus însă notorietate, iar artistul ajunge să aibă sume imense în conturile bancare. Conform bilanțului anual depus la Ministerul Finanțelor, firma sa a încasat 200.000 de euro, o mare parte din bani provenind din salariul primit de la Antena 1.

Cu cât îl plătește Antena 1? Ei bine, pentru postul de jurat, Cheloo încasează lunar cel puțin 16.600 de euro. El colaborează din 2013 cu cei de la Antena, prima oară fiind jurat la X Factor, iar ulterior ajungând la iUmor.