Câți bani câștiga Gina Pistol dintr-o singură fotografie cu fiica ei, Josephine? Suma este enormă, iar Smiley este de acord

30 iun. 2021
Câți bani câștiga Gina Pistol dintr-o singură fotografie cu fiica ei, Josephine? Suma este enormă, iar Smiley este de acord
Gina Pistol și Smiley la botezul micuței Josephine

De când Smiley a recunoscut oficial că are o relație cu Gina Pistol, acesteia i-au crescut foarte mult prețurile pe contractele de imagine. Iar apogeul l-a atins acum, de când a născut. Deși stă acasă, în concediu de maternitate, vedeta Antena 1 încasează sume enorme din promovarea diverselor produse.

Deși Smiley a promis că nu-și va expune public fetița până când aceasta nu va fi suficient de mare încât să decidă dacă vrea sau nu să apară public, Gina Pistol câștigă bani buni din fotografiile cu micuța Josephine. Este drept că nu-i arată fața, însă chiar și așa fanii au taxat-o aspru.

Gina Pistol câștigă sume enorme din imaginea fetiței sale

Încă de când a născut, iubita lui Smiley a ales să promoveze numeroase produse pentru bebeluși, pe baza unor contracte foarte bine remunerate. Aceasta a postat pe Instgram textele prin care făcea publicitate, alături de fotografii în care apare și Josephine.

Pentru acest tip de postare, Gina Pistol încasează sume cuprinse între 1.000 și 3.000 de euro, iar cererile sunt din ce în ce mai multe. Pe contul de Instagram ale vedetei Antena 1 sunt numeroase postări promoționale, unde este folosită și imaginea micuței, care s-a născut în luna februarie a acestui an.

Contract cu Pampers, pe mii de euro

Ultima postare de pe Instgram a Ginei Pistol este o reclamă la Pampers, iar fotografia o înfățișează pe ea ținându-și în brațe copilul îmbrăcar doar cu un scutec al acestui brand. Mai mulți fani au criticat-o pentru gestul ei și mai mult decât atât au acuzat și compania că ar fabrica produse proaste, care irită pielea bebelușilor.

Gina Pistol, reclamă la Pampers pe Instagram

„“Meseria” de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău. Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților, de aceea este momentul să lucrăm împreună pentru a le oferi o dezvoltare armonioasă și o lume mai bună. Privind lumea prin ochii lor, le putem înțelege mai bine nevoile, ideile, dorințele. Iar asta începe cu cele mai mici detalii. Pentru a-i oferi micuței mele cea mai bună îngrijire am ales Pampers Premium Care. Alături de Pampers contribuim la aceeași misiune care ne unește pe toți- aceea de a face lumea un loc mai bun pentru copiii noștri. @pampers_romania”, a scris Gina Pistol pe Instagram alături de fotografie de mai sus.