Câți bani cere Dani Oțil pentru a prezenta un eveniment. E de necrezut cât încasează în doar câteva minute

de:
11 ian. 2023
Câți bani cere Dani Oțil pentru a prezenta un eveniment. E de necrezut cât încasează în doar câteva minute
Dani Oțil

Dani Oțil, dar și Răzvan Simion sunt două nume renumite în industria televiziunii și nu e de mirare, căci nu sunt ieftini deloc, iar cine va dori să îi invite la un eveniment va trebui să se pregătească din punct de vedere financiar.

”Neatza cu Răzvan și Dani” este una dintre emisiunile preferate ale telespectatorilor, iar persoanele care vor să se amuze și la o petrecere privată, sau la un alt tip de eveniment trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 3.000 de euro.

Ce tarife au Răzvan și Dani

Cu alte cuvinte, Răzvan Simion și Dani Oțil primesc pentru prezența la un eveniment 1.500 de euro de fiecare, o sumă destul de mare având în vedere salariile din România și posibilitățile altor persoane, însă atmosfera pe care o crează cei doi merită orice bănuț.

Ca să nu mai vorbim de faptul că pe lângă banii pe care îi încasează din evenimentele private pe care le prezintă cei doi, mai este și salariul de la Antena 1. Pentru prestanța lor săptămânală, de luni până vineri, cei doi încasează un salariu lunar de 10.000 de euro.

Pe lângă salariu, dar și evenimentele organizate, Răzvan Simion și Dani Oțil mai dețin și diverse contracte de publicitate care le măresc considerabil veniturile lunare.

Aici vorbim fie de contracte de imagine, fie reclame pentru diverse produse care pot fi făcute inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare. Oricum ar fi, cel mai probabil fiecare dintre ei depășește lejer suma lunară de 15.000 de euro.