Câți bani încasează Lidia Buble de la Antena 1. Cu cât este plătită pentru două zile la Asia Express

de:
05 aug. 2021
Câți bani încasează Lidia Buble de la Antena 1. Cu cât este plătită pentru două zile la Asia Express
Lidia Buble

Lidia Buble și sora ei Estera au acceptat provocarea Asia Express și e de înțeles având în vedere suma colosală pe care artista o încasează pentru doar două zile de filmări.

Lidia Buble este cea mai bine plătită concurentă de la Asia Express din acest sezon. Mai mult de atât, nici sora ei nu se poate plânge pentru că și ea încasează o sumă destul de generoasă.

Suma încasă de Lidia Buble la Asia Express

Fiecare concurent de la Asia Express își dorește să încaseze premiul cel mare, însă doar unul va fi câștigător, iar Lidia Buble și sora sa sunt pornite să învingă de această dată.

Legat de sumele pe care le încasează cele două surori, având în vedere faptul că Lidia Buble are notorietate și este cunoscută atât în domeniul muzical, dar și pe rețelele de socializare, este clar că aceasta câștigă o sumă destul de mare.

Pentru doar două zile de filmare în cadrul competiției Asia Express, artista încasează suma de 2.000 de euro. Sora sa pe de altă parte primește doar 800 de euro însă e de înțeles având în vedere faptul că artista are o experiență mai vastă în lumea mondenă.

Ce a luat Lidia Buble cu ea în competiție

Fiecare persoană are talismanul ei norocos, iar în cazul Lidiei Buble este vorba despre o păpușă. De asemenea, vedeta a mărturisit că nu poate să stea nici fără perna ei de acasă așa că a luat-o și pe aia cu ea.

”Eu colecționez păpuși, nu am putut să plec fără ea de acasă. Nu pot să plec fără perna mea de acasă. Am zis că fie ce-o fi, pot să dorm și într-un coteț, dar cu perna mea trebuie să fiu lipită”, mărturisea artista înainte să plece în competiție.

Cât despre fobii, Lidia Buble se teme de insecte și speră ca în acdrul competiției să nu dea de așa ceva. Ea a mai povestit că va lupta până la ultima suflare și speră să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

”Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm”, a dezvăluit cântăreața inainte de Asia Express 4.