Cazul Caracal declanșează un nou scandal imens! Acuzații grave la adresa procurorilor: Ce vor să ascundă oamenii legii

27 sept. 2019
Cazul Caracal declanșează un nou scandal imens! Acuzații grave la adresa procurorilor: Ce vor să ascundă oamenii legii

Cazul Caracal explodează pur și simplu. Ultima decizie a autorităților a șocat pe toată lumea și a declanșat un scandal imens! Sunt acuzații extrem de grave la adresa procurorilor. Aceștia ar vrea să ascundă ate importante.

Mama Luizei Melencu a ieșit la atac. Aceasta a refuzat să se mai prezinte la audierilor procurorilor și a primit o amendă usturătoare, 5000 de lei. Mama Luizei a aflat de la televizor că a fost amendată de DIICOT din cauza refuzului de a da probe biologice, în cazul analizei oaselor găsite în pădure, ce se presupune că a aparțin fiicei sale.

Acuzații grave la adresa procurorilor

Mama Luizei nu se lasă și spune că va fi de acord să fie supusă unor noi teste abia după ce vor veni rezultatele din America. Anchetatorii au trimis rămășițele umane acolo, pentru noi verificări.
Femeia se declară dezamăgită și crede în continuare că fiica ei este în viață, iar oamenii legii ascund detalii importante din anchetă. Mama Luizei Melencu a fost amendată după ce a refuzat să dea probe biologice.

„Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii. Mi-e rușine că trăiesc în România.”, a declarat mama Luizei Melencu, la România TV.

Monica Melencu nu a dorit să mai ofere alte probe biologice anchetatorilor, dat fiind faptul că nu i s-au adus la cunoştinţă motivele pentru care îi sunt cerute din nou. De asemenea, femeia are suspiciunea că anchetatorii vor să planteze probe în casa lui Gheorghe Dincă care să arate că Luiza Melencu este decedată.

Acuzațiile nu se opresc însă aici. Femeia spune că anchetatorii vor noi probe pentru a le planta la fața locului, urmând ca astfel să închidă cazul.

Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia, să-mi caste gura să recolteze? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a spus mama fetei care îi bănuiește pe anchetatori de faptul că ar planta probe ca să închidă mai repede cazul.