Cazul Caracal explodează! S-a aflat numele complicelui lui Dincă: Procurorii, în alertă

11 oct. 2019
Cazul Caracal explodează! S-a aflat numele complicelui lui Dincă: Procurorii, în alertă

Cazul Caracal explodează pur și simplu ! S-a aflat numele complicelui lui Gheorghe Dincă: Procurorii sunt în alertă și se pregătesc să strângă noi probe.

Sunt dezvăluiri halucinante în acest caz. Avocatul familiei Melencu s-a decis să treacă la următorul pas. Va ieși un scandal imens.

Soția lui Dincă, omul cheie din caz

Tonel Pop este convins că soția lui Gheorghe Dincă știe mai multe decât lasă să se înțeleagă. Cazul Caracal ia o amploare din ce în ce mai mare. Sunt dezvăluiri șoc despre soția monstrului Gheorghe Dincă. Ce le-a făcut aceasta procurorilor e de-a dreptul halucinant.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată. „O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.

Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrebări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, a declarat Tonel Pop, conform România TV.

În acest moment, femeia este doar cercetată penal, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu. Mai mult, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni, potrivit celor de la DIICOT.