Cazul Caracal se complică și mai tare! Procurorii mai deschid un dosar penal: cine sunt acuzații

16 oct. 2019
Cazul Caracal se complică și mai tare! Procurorii mai deschid un dosar penal: cine sunt acuzații

Este o nouă răsturnare de situație în cazul Caracal! Vorbim despre un anunț de ultimă oră al procurorului general care aruncă pur și simplu totul în aer. Vorbim despre un nou dosar care va fi instrumentat de către DIICOT.

Cazul Caracal ia o amploare deosebită. Totul a fost devolat chiar de către procurorul general al României, Bogdan Licu.

Un nou dosar în cazul Caracal

Vorbim despre un nou dosar în cazul Caracal. Acesta va ajunge de la PÎCCJ la DIICOT. Ne referim la cel în care specialiştii INML au efectuat expertiza privind ADN-ul Alexandrei. Acesta va fi conexat cu cel al crimelor din Caracal, a anunţat procurorul general Bogdan Licu.

„Am fost informaţi în această dimineaţă că dosarul va fi declinat la DIICOT, întrucât s-a început urmărirea penală in rem petnru favorizarea infractorului. Prin urmare, se conexează la dosarul de bază”, a anunţat procurorul general Bogdan Licu.

Parchetul General a deschis, în urma unei sesizări depuse de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu, un dosar penal in rem privind modul în care specialiştii INML au efectuat analiza ADN în cazul Alexandrei Măceşanu, iar în cauză sunt cercetate infracţiunile de infracţiunile de favorizarea făptuitorului şi abuz în serviciu.

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Între timp, mai multe presupuse victime ale monstrului din casa groazei au ezvăluit că ar fi fost agresate de către Dincă.