Ce diferență de vârstă este între Simona Halep și Toni Iuruc. Cine sunt milionarii care le vor fi nași de cununie

14 sept. 2021
Ce diferență de vârstă este între Simona Halep și Toni Iuruc. Cine sunt milionarii care le vor fi nași de cununie
Simona Halep și Toni Iuruc

Toni Iuruc speră ca a treia căsătorie să fie cu succes. După două mariaje terminate cu inima frântă, milionarul și-a găsit liniștea în brațele celei mai populare sportive din România, Simona Halep. Cei doi se vor căsători mâine, 15 septembrie, cum deja au anunțat după ce tenismena a fost eliminată de la US Open.

Toni Iuruc a divorțat de primele două soții pentru că ambele l-ar fi înșelat. Ba una, chiar ar fi rămas însărcinată cu un alt bărbat. Așa că lucrurile au decurs cum nu se poate mai prost în cele două povești de iubire în care viitorul soț al Simonei Halep a fost implicat.

Acum, însă speră să fie o căsnicie pentru eternitate. Sportiva va împlini 30 de ani pe 27 septembrie, iar Toni Iuruc are 42 de ani. Așadar diferența de vârstă dintre cei doi este de aproximativ 12 ani, dar nu se observă, cel puțin din punct de vedere fizic.

Cine sunt nașii de cununie ai cuplului Simona Halep Toni Iuruc

Toni Iuruc este și el un bărbat bogat cu multe business-uri profitabile, dar nu se compară cu averea Simonei Halep, care depășește 100 de milioane de dolari. Aceasta a investit masiv în imobiliare în ultima perioadă și se pare că nu a fost deloc rău.

Nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc ar fost aleși de el. Este vorba despre vărul și parteneul său de business Dani Caramihai împreună cu soția lui. Acesta este unul dintre cei patru fondatori ai clubului Fratelli.  Imperiul pe care l-a dezvoltat împreună cu fraţii Liviu şi Mihai Popescu, şi Nicu Mărgeanu îi aduce venituri de 10 milioane de dolari anual.