Ce este interzis să mănânci seara! Vei avea probleme mari toată noaptea: Alimentele care îți fac rău

19 sept. 2019
Ce este interzis să mănânci seara! Vei avea probleme mari toată noaptea: Alimentele care îți fac rău

Avertisment extrem de dur al specialiștilor. Mare atenție la ce mâncați seara, înainte de culcare. Acestea sunt alimentele interzise înainte de somn. Dacă le consumi, vei avea mari probleme toată noaptea. Îți fac rău!

Privarea de somn schimbă atât apetitul, cât și tipul de hrană pe care o dorești. Mai precis, apetitul crește și „pofta” se îndreaptă către alimente care îngrașă. Consumul de alimente hipercalorice duce în cele din urmă la sporirea oboselii.

Ce nu ai voie să mănânci seara

Mâncarea poate combate unele efecte ale privării de somn, dar numai într-o anumită măsură. Corpul conservă energia și trebuie să optezi pentru alimente fără grăsime, dar bogate în protein. Seara poți consuma nuci, brânză de casă sau tofu.

Trebuie evitate fripturile și cașcavalurile, pentru că ele vă vor da și mai multă somnolență. Și deshidratarea poate intensifica efectele lipsei de somn și poate aduce stări de amețeală și dificultăți de concentrare. De aceea, e bine să beți multă apă dacă nu puteți dormi sau aveți nevoie să stați treaz.