Ce face Iulia Vântur în fiecare dimineață ca să slăbească rapid și să arate mereu perfect. Trucul simplu la care oricine poate apela

de:
09 iul. 2022
Ce face Iulia Vântur în fiecare dimineață ca să slăbească rapid și să arate mereu perfect. Trucul simplu la care oricine poate apela

La cei 41 de ani ai săi, Iulia Vântur continuă să se mențină în formă. Arată impecabil, iar anii parcă nici nu au trecut peste ea, însă vedeta are niște trucuri la care apelează pentru a putea arăta așa.

Iulia Vântur a ținut fel de fel de diete în ultimii ani. A apelat inclusiv la dieta ketogenica pentru a da jos kilogramele nedorite și chiar ea povestea la un moment dat că a încercat cam tot ce a fost posibil.

A ajuns și la punctul în care se înfometa pentru a putea slăbi, însă acum a găsit un echilibru. Iulia Vântur nu mănâncă multă carne, în schimb optează pentru fructe, brânzeturi, fructe de mare sau pește.

Acum mănâncă sănătos, iar uneori mai apelează și la dieta de dezintoxicare, atunci când simte că a acumulat câteva kilograme nedorite.

”De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc. (…) Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume.

Trucul folosit de Iulia Vântur în fiecare dimineață

De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos”, mărturisea Iulia Vântur acum ceva vreme, potrivt Ok!Magazine.

Iubita lui Salman Khan mai are însă un truc care o ajută să se mențină în formă. În fiecare dimineață consumă un pahar de apă caldă cu oțet, pe stomacul gol. De asemenea, nici sportul nu lipsește din rutina ei zilnică.

”Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a mai dezvăluit ea recent.