Ce i-a făcut Alex Bodi fostei sale soții? Bianca Drăgușanu va rămâne mască când va auzi

de:
21 sept. 2021
Ce i-a făcut Alex Bodi fostei sale soții? Bianca Drăgușanu va rămâne mască când va auzi

Alex Bodi a fost catalogat ca fiind violent în timpul relației cu Bianca Drăgușanu. Blondina a apărut vânătă de mai multe ori în spațiul public, iar afaceristul a mărturisit recent și care au fost motivele pentru care a ajuns să o lovească.

Înainte de Bianca Drăgușanu însă, Alex Bodi a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean și surprinzător, relația celor doi a fost cu totul și cu totul diferită de cea pe care afceristul a avut-o cu Bianca.

Alex Bodi mărturisește că nu și-a obligat niciodată soția să se prostitueze, drept urmare nu există denunțuri sau declarații împotriva sa din partea ei. Mai mult de atât, dacă relația cu Bianca Drăgușanu a fost una tumultoasă cu violență, afaceristul spune că în cazul primel sale căsătorii, cu Iulia Sălăgean nu au existat nici abuzuri și nici episoade de violență.

Nu a lovit-o niciodată pe Iulia Sălăgean

”Niciodată. În primul rând Iulia Sălăgean nu are declarații sau denunțuri împotriva mea. Ea a fost chemată ca martor în septembrie și a specificat că nu am forțat-o, nu am obligat-o, pentru că ea a muncit din proprie inițiativă. Între mine și ea nu au existat niciodată episoade de violență sau abuzuri.

Era dansatoare într-un club. Referitor la domnul Adrian Tâmplaru este nașul fetei mele pe care l-am cunoscut în Germania când avea un restaurant. Dânsul se ocupa de restaurant și timp de 2 ani eu nu l-am văzut să se implice în afaceri ilegale”, a mărturisit Alex Bodi, la Kanal D.

Afaceristul spune că fosta sa soție nu a fost niciodată obligată să facă ceva și nu își dorește să fie o parte vătămată. Mai mult de atât, Bodi povestește că are grijă inclusiv de fiica sa, căreia nu îi lipsesc banii.

”Prefer să nu vorbesc, pentru că nu am voie să divulge anumite chestii, dar referitor la Iulia, niciodată nu a existat nici măcar posibilitatea ca eu să o fi obligat să facă ceva. Din contra, ea nu-și dorește să fie considerată parte vătămată în ce mă privește. Din 2016, de când s-a născut fiica mea, îi trimiteam sute de mii de euro prin transferuri bancare. Nu am exploatat-o niciodată”, a mai povestit fostul soț al Biancăi Drăgușanu.