Ce i-a făcut Antonia lui Dani Oțil. Dezvăluire uluitoare despre iubita lui Alex Velea: ”A venit diavolul”

24 sept. 2021
Ce i-a făcut Antonia lui Dani Oțil. Dezvăluire uluitoare despre iubita lui Alex Velea: ”A venit diavolul”
Antonia

Înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea, viața Antoniei a fost una tumultoasă, iar fără să își dea seama, Dani Oțil a cam dat din casă, mărturisind ce i-a făcut artista în timpul unui eveniment.

Alex Velea a fost invitat vineri la Neatza cu Răzvan și Dani, iar Dani Oțil nu a ratat ocazia de a-și reaminti un eveniment în care a fost implicat, alături de Antonia.

S-a întâmplat în 2019, atunci când prezentatorul tv și iubita lui Alex Velea au fost la un eveniment. Deși și-au propus să nu bea absolut deloc ”diavolul cu chip de Antonia”, așa cum a spus Dani Oțil, l-a făcut să își piardă controlul.

Cu alte cuvinte, a fost mai degrabă o provocare pentru prezentatorul tv care nu a fost deloc reținut și a înceut să bea cot la cot cu artista. Rezultatul? Îl spune chiar el.

Gestul făcut de Antonia în fața lui Dani Oțil

”Nu m-am mai amețit din 2019. S-a întâmplat ceva atunci. Mi-am propus să nu prea bem deloc, și între timp a venit diavolul în chip de Antonia care a zis că cine nu bea două shot-uri cu ea nu e bărbat. Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?! Și așa am băut șase shot-uri de tequila, ca să-i demonstrez contrariul”, a mărturisit Dani Oțil.

Alex Velea în schimb spune se consideră un bărbat adevărat, așa că nu se pune problema când vine vorba de alcool.

”Despre mine știe ca sunt bărbat adevărat, așa că nu mă pune să beau…”, a mărturisit Alex Velea.