Ce job are Zarug de la Asia Express în viața de zi cu zi. Nimeni nu și-ar fi imaginat. Câți bani câștigă

de:
20 sept. 2021
Ce job are Zarug de la Asia Express în viața de zi cu zi. Nimeni nu și-ar fi imaginat. Câți bani câștigă

Zarug este colegul de echipă al lui Lorelai în cadrul show-ului Asia Express însă puțini știu cu ce se ocupă acesta în viața sa de zi cu zi, dar și ce sume ajunge să câștige.

Noul concurent de la Asia Express are 39 de ani și este originar din Iași, iar oamenii îl știu deja. S-a făcut remarcat atât în online cât și în televiziune, el participând în 20188 la Chefi la Cuțite. S-a prezentat în tocuri atunci în bucătăria emisiunii și a făcut senzații.

Cu toate astea, încercările sale nu au nicio legătură cu ocupația sa. În viața de zi cu zi, Zarug este disigner și își dedică întregul său timp acestei activități.

”Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.” ,mărturisea atunci Zarug când se afla în fața Ginei Pistol.

Ce studii are Zarug de la Asia Express

Cât despre studii, Zarug a studiat Dreptul, la rugămințile părinților, deși și-ar fi dorit să aprofundeze teatrul. Astfel, Zarug a studiat stiința dreptului la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și are un master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a făcut la Ecole Superieure de Gestion Paris.

”Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau.”, mai povestea Zarug la show-ul culinar de la Antena 1.