Ce job avea Mirela Vaida când avea doar 20 de ani. Câștiga mai mult decât mama ei, iar mașina o lua de la scară

06 iul. 2021
Ce job avea Mirela Vaida când avea doar 20 de ani. Câștiga mai mult decât mama ei, iar mașina o lua de la scară
Mirela Vaida

La 39 de ani, Mirela Vaida este o femeie împlinită pe toate planurile. Este căsătorită cu un bărbat care o iubește și o respectă, are trei copii superbi, o vilă în care oricine și-ar dori să locuiască și super succes în carieră. În momentul de față este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România.

Mirela Vaida a avut, însă tot timpul o viață frumoasă, chiar dacă nu la fel de luxoasă ca acum. A învățat bine la liceu, a luat note mari la BAC, a terminat cu brio Facultatea de Drept plus două mastere, iar de la 20 de ani a început să se simtă ca o regină.

Care a fost primul job al Mirelei Vaida

Deși urma să devină avocată, aceasta a aplicat pentru un job de reporter. Și a trecut interviul, iar de aici doar un pas până la o carieră de lungă durată în televiziune.

„Am stat în căminul facultăţii, eram câte şase fete în cameră, aveam paturi suprapuse, băi mixte, foarte urâte, foarte murdare. Am trecut prin toate etapele. Să ştii că m-au ajutat lucrurile astea, mi-au dat o oarecare independenţă, o anumită putere. Nu am făcut niciodată ifose foarte multe, m-am mulţumit cu puţinul care mi s-a dat. Am cules ce e bun din situaţie.

Am trăit viaţa de student la maximum, fără prea mulţi bani de buzunar, cu pâine cu pateu şi suc accidulat, ca să ne ţină treji toată noaptea, ca să învăţăm în sesiune. A fost frumos, nu regret nimic şi aş lua-o oricând de la capăt. În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate’’, a povestit Mirela Vaida într-un interviu mai vechi.

Ce salariu avea Mirela Vaida la primul job

Aceasta și-a amintit că se simțea ca o adevărată regină după ce s-a angajat. Ea câștiga mai mulți bani decât mama ei, care era învățătoare și avea un salariu de 1000 de lei. În plus era luată cu mașina de la scara căminului în care locuia împreună cu colegele ei.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei.”, a mai spus aceasta.