Ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții? Familia Simonei Halep devine îngrijorată

de:
19 sept. 2021
Ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții? Familia Simonei Halep devine îngrijorată

Toni Iuruc și Simona Halep s-au căsătorit, însă diferența de vârstă dintre ei face diferența, căci proaspătul soț al sportivei a mai avut două mariaje eșuate înainte de ajunge să o cunoască pe ea.

Nu știm ce a trăit Toni Iuruc în ultimii ani, însă un lucru e cert. Ambele căsătorii pe care afaceristul le-a avut s-au terminat din același motiv: infidelitatea.

Gurile rele spun că părinții Simonei Halep au fost destul de îngrijorați de trecutul ginerelui lor, gândidu-se în primul rând la fiica lor. Ulterior, zvonurile au fost spulberate de tatăl sportivei care mărturisea că se înțelege bine cu Toni Iuruc și respectă alegerea făcută de Simona.

Toni Iuruc și căsniciile eșuate

Alina a fost prima soție a lui Toni Iuruc. Un fost model de top și o femeie foarte frumoasă, despre care se spune că l-ar fi înșelat pe omul de afaceri, începând o relație cu un alt bărbat chiar în timpul căsniciei. Acesta ar fi fost motivul pentru care Toni Iuruc a intentat procesul de divorț.

A doua soție a lui Toni Iuruc, la fel de frumoasă precum prima a fost Liana. La fel ca și în cazul relației cu Simona Halep, cei doi s-au căsătorit după doi ani de când au început să formeze un cuplu.

Cât a durat căsnicia? Ei bine, 10 luni și nimic mai mult. Liana a rămas însărcinată, iar Toni Iuruc povestea că acela nu ar fi fost copilul său, el fiind înșelat din nou. Și de această dată, omul de afaceri a intentat proces de divorț. Ulterior, Toni Iuruc a cunoscut-o pe Simona Halep, alături de care și-a unit destinul miercuri.