Ce li se întâmplă bărbaților care privesc sânii femeilor? Este incredibil ce au descoperit cercetătorii

04 ian. 2020
Ce li se întâmplă bărbaților care privesc sânii femeilor? Este incredibil ce au descoperit cercetătorii

Este incredibil ce au descoperit cercetătorii. Se pare că bărbații care privesc sânii femeilor au mare noroc. Deși este un obicei pe care doamnele îl consideră foarte urât, oamenii de știință au o veste bună pentru masculi.

Potrivit Medical Daily, privitul sânilor poate prelungi viața bărbaților. La fel se întâmplă și în cazul în care privesc animale drăguțe. Este dovedit științific faptul că cei care au, de exemplu, probleme de sănătate și își încep viața cu gânduri pozitive, își pot îmbunătăți starea.

Un studiu, publicat în Arhivele Medicinii Interne, arată că starea de sănătate a bărbaților se îmbunătățește dacă aceștia gândesc pozitiv.

Sexul mărește speranța de viață

Sexul este încă o modalitate care vă va ajuta să trăiți mai mult. Acesta reduce stresul și combate depresia. În timpul sexului, se secretă serotonină, hormonul fericirii, un antidot al depresiei. Studiul arată că speranța de viață crește cu 3 – 8 ani la persoanele care au mai multe orgasme.

De asemenea, s-a dovedit că bărbații căsătoriți trăiesc mai mult și sunt mai sănătoși.

Bărbații pufoși sunt mai sănătoși

Bărbații cu puțină burtică sunt mai puțin predispuși la cancer de prostată și a fost dovedit că își petrec mai mult timp cu copiii. Mai mult, femeile sunt atrase mai mult de acest tip de bărbat, spune Autorul Richard G. Bribiescas. Un studiu arată că sunt mult mai romantici.