Ce pensie îi acorda statul român monstrului din Caracal! Gheorghe Dincă era plin de bani, deși nu muncea!

20 oct. 2019
Ce pensie îi acorda statul român monstrului din Caracal! Gheorghe Dincă era plin de bani, deși nu muncea!

Procurorii au cerut încă o dată prelungirea arestului preventiv pentru Gheorghe Dincă, măsură care nu a fost contestată nici de acesta și nici de reprezentanții lui legali. De altfel, monstrul din Caracal este mult mai în siguranță în închisoare, decât afară, unde riscă să fie ucis de orice cetățean furios.

Acesta se plânge, însă des de condițiile de detenție, iar mai nou și de comportamentul colegilor care-l înjură și se comportă urât cu acesta. Deși Gheorghe Dincă locuia într-o casă plină de mizerie, acesta era un om foarte bogat. Avea pământuri și primea mereu bani mulți de la familie sau din alte surse.

Câi bani îi dă statul

Toți vecinii știu că acesta avea resurse financiare și erau foarte politicoși cu el fix din acest motiv. Monstrul din Caracal, acuzat că le-a ucis cu o cruzime greu de imaginat pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, s-a pensionat abia la sfârșitul anului 2018, deși nu mai muncea din anul 2001.

Jurnaliștii de la Libertatea au aflat că bestia avea o pensie de 659 lei, plătită de statul român. Despre Dincă se mai știe și că a lucrat la spitalul din oraș, ca geamgiu, apoi o vreme a muncit în Italia. În plus se pare că acesta mai recondiționa morminte și construia sobe foarte eficiente, de aici și abilitatea lui de a arde cadavre în butoi.