Ce profesie are Delia. Ce studii a terminat, de fapt, artista

de:
28 apr. 2021
Ce profesie are Delia. Ce studii a terminat, de fapt, artista
Delia Matache

Delia nu încetează să își uimească fanii. Are o carieră de succes, o căsnicie perfectă, dar și cunoștințe dintr-un domeniu aparte. Puțini știu ce profesie are la bază îndrăgita artistă și ce studii a terminat înainte de a se apuca de muzică.

Toată lumea o știe pe Delia de când a intrat în lumea artistică, însă dincolo de aparențe, aceasta trebuia să activeze întru cu totul alt domeniu, având în vedere studiile finalizate.

Ce profesie are Delia

Delia a absolvit Liceul Dinu Lipatti din Capitală, iar apoi a făcut Conservatorul, iar aici vine și surpriza. Artista a ales o secție specială în cadrul facultății, Pegagocia.

Cu alte cuvinte, vedeta ar fi trebuie să ajungă profesoară și nicidecum artistă cum este acum, însă lucrurile au mers în direcția în care aceasta și-a dorit, deci nu are absolut niciun regret.

Chiar dacă se aștepta la un alt plan din partea vieții, Delia mărturisește că îi este mult mai bine așa și consideră că oricum nu ar fi avut răbdare în cazul în care ar fi ajuns cu adevărat profesoară.

Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor».

Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a mărturist Delia în cadrul unui podcast.

Momentul care i-a schimbat viața

Viața Deliei s-a schimbat complet încă de la vârsta de 17 ani, după un concert susținut alături de fostul ei partener Nick. Aceasta povestește că atunci a aflat că urmează să fie plătită, lucru la care nu se aștepta în niciun caz.

De asemenea, vedeta a povestit și ce a făcut cu primii bani câștigați. Delia și-a cumpărat inele și nimic mai mult. Era suficient pentru perioada sa de început, însă la nivelul la care a ajuns acum, vedeta a ajuns să își permită aproape orice.

“Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint.

Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva”, a mai mărturisit vedeta X Factor.