Ce rol ar fi avut George Burcea în despărțirea cu scandal dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Noi detalii ies la lumină

12 oct. 2021
Ce rol ar fi avut George Burcea în despărțirea cu scandal dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Noi detalii ies la lumină
George Burcea

Andreea Bălan este o femeie singură din nou. După ce a divorțat de George Burcea, artista credea că și-a găsit sufletul pereche. A format un cuplu mai bine de un an de zile cu Tiberiu Argint, însă iată că a venit și momentul în care și-au spus adio.

Are George Burcea vreo legătură cu despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint? Răspunsul ar fi da, ba chiar unul extrem de important căci recent, actorul a anunțat că are de gând să o ceară în căsătorie pe Viviana Sposub.

Nu a spus data și nici că s-ar grăbi, cert e că după un mariaj eșuat, George Burcea a realizat că și-a găsit sufletul pereche, iar asta nu ar fi picat prea bine în sufletul Andreei Bălan.

Gurile rele spun că după declarațiile lui George Burcea, Andreea Bălan ar fi început să pună presiune pe Tiberiu Argint, dorindu-și și ea o nouă căsnicie la fel cum vrea fostul ei soț, însă cu altcineva.

Rezultatul? Tiberiu Argint nu a cedat. Conform informațiilor obținute de cancan.ro, iubitul Andreei Bălan nu se gândea atât de departe. Nu era pregătit nici să devină tătic pentru fiicele artistei și nici să se căsătorească, iar asta ar fi enervat-o la culme pe vedetă, drept urmare, și-au spus adio.

Prima reacție a lui George Burcea

Ca să nu mai vorbim nici de interivul realizat de sora lui Tiberiu Argint, cu George Burcea, un motiv în plus care a hrănit scandalul dintre cei doi.

Actorul nu pare însă a fi afectat de relația eșuată a fostei soții. El a postat o imagine cu fiica sa, Ella Maya, cu ocazia împlinirii a cinci ani. Are doar cuvinte de laudă la adresa ei, semn că într-adevăr își iubește copiii, chiar dacă nu mai este atât de aproape de ei.

”Ella Maya, Lăptic mare, fetița lui tati, dragostea vieții mele… Indiferent de alint și vremuri bune sau puțin bune, suntem împreună cât de des dorim și putem să o facem. Iubesc fiecare moment alături de ea și mă topesc atunci când mă strânge de față, se uită în ochii mei și îmi spune că mă iubeste, că mă adoră și că sunt cel mai bun tătic din lume. Poate sunt…sau poate nu sunt, dar încerc să învăț să fiu… Te iubesc, Lăpticule. La mulți ani♥️🙏🍼 5 ani de Ella Maya”, este mesajul scris de George Burcea pe Instagram.