Ce s-a ales de Ionuț Popa la scurt timp după ce a pierdut Survivor România. Drama imensă prin care trece: „Mi-a luat tot”

10 iun. 2022
Ce s-a ales de Ionuț Popa la scurt timp după ce a pierdut Survivor România. Drama imensă prin care trece:

Ionuț Popa a sperat până în ultima clipă că el va fi marele câștigător al Survivor România. De altfel, mulți dintre foștii concurenți ai show-ului îl vedeau învingător. Printre aceștia și Vladimir Drăghia care a pariat pe el de la bun început. Cu toate că a fost unul dintre cei mai buni sportivi ai competiției, a terminat concursul pe locul 3 la final.

Ionuț Popa a trăit o adevărată dramă în momentul în care prezentatorul Daniel Pavel i-a rostit numele ca fiind ultimul eliminat de la Survivor România înainte de marea finală. Nu i-a venit să creadă că Elena Chiriac a fost mai votată decât el și s-a arătat foarte dezamăgit de rezultat.

Întors acasă, Ionuț Popa a încercat să-și reia cursul normal al vieții, însă tristețea este în continuare vizibilă pe chipul său. Acesta a postat pe InstaStory un filmuleț în care le mărturisește fanilor că este într-o formă fizică foarte proastă și că a mers deja la sală, dar lucrurile nu stau bine. El spune că dacă înainte făcea rapid 30 de flotări, acum abia dacă mai reușește cinci.

Ionuț Popa nu reușește să-și revină după ce a pierdut Survivor România

Pe de altă parte, Ionuț Popa spune că și-a asumat ce trăiește acum în momentul în care s-a încris la Survivor România. Într-adevăr a sperat tot timpul că va câștiga marele premiu și pare că nici acum nu și-a revenit din acest eșec.

Abia ieri și-a găsit puterea să scrie un mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au susținut, iar planul său pentru viitor este să intre în Cartea Recordurilor cu sportul pe care îl practică.

„Vreau sa va mulțumesc din suflet pentru susținere, pentru ca ați fost și încă mai sunteți într-un număr atât de mare lângă mine🙏.
Nu mi-am imaginat niciodată ca voi fi în aceasta ipostază frumoasa de a fi iubit și apreciat la o scara asa de mare💙.
Trăiesc momente unice și sper sa nu se oprească aici🤗
Îmi pare rău că v-am dezamăgit și nu am adus trofeul acasă 😔.
Sunt un om pozitiv si știu ca totul se întâmplă cu un motiv în viata asta.
Am fost și voi fi un om puternic, cu onoare și demnitate”, este mesajul lui Ionuț Popa.