Ce se întâmplă cu turiștii care au cumpărat vacanțe de la Christian Tour și au zboruri cu Blue Air. Anunțul patronului companiei, Cristian Pandel

08 sept. 2022
Ce se întâmplă cu turiștii care au cumpărat vacanțe de la Christian Tour și au zboruri cu Blue Air. Anunțul patronului companiei, Cristian Pandel

Blue Air a intrat în colaps și mii de turiști s-au văzut cu zborurile anulate. Unii dintre ei urmează să plece în vacanță, în timp ce alții se află deja în destinații din afara țării și așteaptă repatrierea. Cei care au cumpărat pachete de la Christian Tour sunt, însă norocoși și asta pentru că agenția de turism numărul 1 în România a promis că se va ocupa de tot.

Însuși patronul companiei, Cristian Pandel, care deține și alte business-uri importante, inclusiv o companie aeriană românească low cost de mare perspectivă, Animawings, a dat asigurări că turiștii care au cumpărat de la Christian Tour nu vor avea probleme. Iată și de ce.

Mesaj important de la Cristian Pandel, patronul Christian Tour

„Final de sezon turistic…
De doua zile ajung acasa dupa ora 23:00. Nu am timp de nimic, de copii si de mine. Am asa un sentiment de greata si dezgust.
In aceste zile toata piata de turism si de aviatie da in clocot. Un „eveniment” si o „combinatie mioritica” gen „Caritas” s-a intamplat din nou.
Si ce este interesant ca nu mai suntem in anii ’90 ci au trecut trei decenii, suntem membrii UE.

De ce alegem o agentie de turism serioasa?
Pentru ca atunci cand alegem cu atentie avem in caz de nevoie tot suportul oamenilor din spate.
Zilele acestea colegii de la #ChristianTour au lucrat la foc continuu sa repatrieze toti turistii care nu mai au zboruri de intoarcere operate de Blue Air.

Aud de multe ori ideea „ca mai bine imi fac eu singur bilet si imi iau cazare de pe un site gen booking”.
Incerc sa explic mereu si mereu ca un touroperator serios are preturi de multe ori mai bune, ca asigura siguranta, consiliere si cel mai important ca este asigurat in caz de default si… stiu nu intereseaza pe nimeni poate… plateste taxe aici unde ne crestem copiii.

Acum cand multi turisti au ramas la mila statului sa ii aduca in tara. Noi muncim si cheltuim multi bani sa asiguram ceea ce am promis. Clientul trrebuie sa fie in centrul preocuparilor noastre.

Sambata, Christian Tour opereaza impreuna cu #AnimaWings un zbor de repatriere din Corfu. Urmeaza alte zboruri pe diverse destinatii din Italia.

Zilele acestea am repatriat cu diverse escale oameni din Tenerife, Lisabona, Madeira, Zakynthos, Milano, Napoli etc Toate acestea cu costuri enorme suportate doar de noi. Povestea continua pentru tot ce urmeaza sa plece sa gasim alternative, cu alte costuri si alte pierderi.
Este intr-adevar frustrant cand vezi ca insusi statul caruia ii platim cinstit taxe, in care ne traim visele, sprijina infractiunile ca in anii ’90. Este dureros, ca ne crede pe toti prosti si ca diversiunea gandita sa ne faca sa fim pro si contra, ne ascunde crudul adevar.
Suntem corupti pana in maduva oaselor.

Este frustrant sa vedem ca toata munca noastra si agoniseala de o vara au luat-o niste „baieti destepti”, ca intotdeauna.
Raman totusi cu bucuria ca toata echipa noastra a hotarat ca atat de multe ori ca noi nu facem parte din lumea asta urata si ne pastram principiile – „nu lasam pe nimeni in urma”.
Turistii nostri vor fi adusi acasa si cei care trebuiau sa plece vor avea variante corecte de rerutare.
Multumesc oamenilor frumosi din agentia de turism cu care calatoresc si am incredere ! – #ChristianTour.”, a transmis Cristian Pandel prin intermediul rețelelor de socializare.