Ce se întâmplă dacă adaugi o lingurită de bicarbonat de sodiu în șampon. Rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare

02 iul. 2021
Ce se întâmplă dacă adaugi o lingurită de bicarbonat de sodiu în șampon. Rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare

Mulți oamenii sunt mereu în căutarea șamponului perfect și au la dispoziție o mulțime de branduri care mai de care mai prestigioase.

Cercetătorii spun că un șampon simplu din comerț nu poate oferi tot de ce are nevoie firul de păr. Astfel, doar o singura lingură de bicarbonat în șampon poate oferi mai multă sănătate părului tău.

Bicarbonatul de sodiu poate rezolva multe probleme și părul începe să arate mai frumos și mai mătăsos. Toate beneficiile lui vin de la faptul că îndepărtează cu ușurință impuritățile și firul de păr devine moale și plăcut. Din păcate, multe șampoane din comerț sunt făcute doar ca să fie ambalate atrăgător și să se vândă în cantități cât mai mari. Sarcina unor șampoane este să se vândă cât mai repede, dar nu să îngrijească corect părul unui om.

Ce efecte poate aduce o singură lingură de bicarbonat de sodiu ?

Este cunoscut faptul că șampoanele au la bază multe chimicale, în această listă intră parabenii și substanțele parfumate, care sunt foarte periculoase. Mai mult, parfumul pe care îl emană șamponul este făcut artificial și asta ar putea însemna că produsul conține peste 4.000 de compuși chimici.

Prin urmare specialiștii dezvăluie că spălarea cu bicarbonat de sodiu îți poate curăța firul de păr de toate substanțele pe care le-am enumerat mai sus. Multe femei au descoperit acest secret și au ajuns la concluzia că este o metodă simplă și eficientă să-ți păstrezi părul sănătos.

Modul de folosire este foarte ușor. Trebuie doar să adaugi o lingură de bicarbonat în șampon și să îl lași pe păr timp de 5 minute. Se mai recomandă să îți clătești părul cu oțet de mere. Mai este și o altă modalitate, la fel de simplă, ca să-ți curăți părul de diferiți compuși artificiali. Trebuie să pui 2 linguri de bicarbonat de sodiu la 2 căni de apă. Mai apoi adaugi două lingurițe de ulei de ricin sau de arbore de ceai. Tratamentul de mai sus trebuie făcut doar o dată pe lună și vei vedea efectele peste câteva zile.