Ce se întâmplă între Anghel Damian și Theo Rose, chiar dacă ea este însărcinată. A fost decizia lui

de:
07 dec. 2022
Ce se întâmplă între Anghel Damian și Theo Rose, chiar dacă ea este însărcinată. A fost decizia lui

Anghel Damian și Theo Rose sunt împreună de mai puțin de jumătate de an, însă trăiesc fiecare clipă la maxim. Cei doi se pregătesc să devină părinți, iar lucrurile merg ca pe roate.

Deși mulți le-au pus la îndoială relația, iată că Anghel Damian și Theo Rose nu țin cont de gura lumii și din contră, par să se înțeleagă de minune.

Chiar artista a vorbit despre ce s-a schimbat în relația lor, de când aceasta a rămas însărcinată. Într-adevăr, Theo Rose se confruntă cu stări destul de neplăcute de când este însărcinată, însă are un sprijin la care nu ar fi sperat vreodată.

Anghel Damian este mai grijuliu ca oricând cu ea, iar artista spune că se simtă ca un bibelou. De asemenea, regizorul serialului Clanul are grijă ca tot ceea ce își dorește iubita sa, să se și întâmple.

”Anghel este foarte grijuliu în această perioadă cu mine. Mă ține ca un bibelou. Săracul nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. Este foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să-mi creeze confort, ca să trec cât mai ușor prin perioada asta.”, a mărturisit artista.

Theo Rose și Anghel Damian nu au ales încă un nume pentru copilul lor

Încă nu s-au gândit la nume pentru copilul lor, pentru că nu știu dacă este fetiță sau băiețel. Pe de altă parte, artista spune că nu își face nicio grijă.

Mai mult de atât, aceasta trece cu brio și peste starleta de rău și este conștientă că și alte persoane s-au aflat cu siguranță în locul ei în perioada sarcinii.

”Încă nu ne-am gândit la nume. Așteptăm să aflăm ce este.Nu vreau să aștept până în ultimul moment, pentru că vreau să-i cumpăr și eu o babețică, ceva. Nu sunt deloc panicată.

Am suportat cu bine stările de rău, fiind conștientă de faptul că este normal să se întâmple și asta. Nu se întâmplă la toate femeile, dar dacă eu sunt una dintre cele care pățesc, asta e. Sunt conștientă de faptul că sunt tânără, că este momentul potrivit pentru a face un copil, corpul meu este pregătit pentru asta, este sănătos, are resurse. ”, a mai dezvăluit Theo Rose, la PRO TV.