Ce secret ascunde Ion Țiriac? Nimeni nu știa ce face cel mai bogat om din România

25 oct. 2019
Ce secret ascunde Ion Țiriac? Nimeni nu știa ce face cel mai bogat om din România
Ion Țiriac

Ion Țiriac este un miliardar plin de surprize. Locul 1 în Top 300 Capital a făcut o mărturisire bombă. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!

Deși mulți cred că miliardarul are bani pentru cinci vieți, acesta a dovedit că nu a uitat de unde a plecat și nu aruncă banii pe fereastră. Miliardarul știe cum se fac afacerile și de aceea investește în continuare cu cap.

Țiriac a mărturisit recent un lucru pe care nimeni nu-l știa. Acesta își pilotează singur avioanele. Mai mult, miliardarul a declarat că și-a donat toți banii fundației care îi poartă numele.

„Haideți să vă dau câteva exemple. Am fost singurul care a făcut un orfelinat de o sută de copii care a costat 600.000 de euro. Înmulțiți cu 25 de ani. Tot ceea ce se înseamnă case de bătrâni, încă 700.000.

Eu am o singură problemă. N-am uitat de unde am plecat. Și n-am uitat că la 16 ani lucram la Steagul Roșu. Și n-am uitat să stau cu picioarele pe pământ. Știam cât costă o pâine, 2 lei, și câtă pâine puteam să mănânc în pauza de 10. Mai mult decât atât, eu am donat toți banii Fundației. Nu mai am bani. Trăiesc bine, extraordinar”, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.

Nu are bani de plătit piloții.

„Fundația îmi plătește și benzina la avion. Pilotez, pentru că n-am bani de doi piloți. Acum câteva zile am venit de la Madrid cu mine la manșă.

Copilot să fie alții, eu sunt comandant, stau în stânga! Am mai multe avioane, nu doar unul. Am mai dat un avion și Crucei Roșii că nu aveau cu ce să transporte bolnavii. L-am făcut cadou, dar nu contează asta. Primul care nu știe ce valoare are banul, înseamnă că nu-l merită”, a mai spus Ion Țiriac.