Ce studiază Irina Tănase și ce note are. Cât plătește anual iubita lui Liviu Dragnea pentru facultate

23 sept. 2021
Ce studiază Irina Tănase și ce note are. Cât plătește anual iubita lui Liviu Dragnea pentru facultate
Irina Tănase și Liviu Dragnea

Irina Tănase vrea mai mult de la ea. Iubita lui Liviu Dragnea este studentă, iar primul an de facultate l-a terminat fără nicio restanță, deși nu prea a ajuns la cursuri.

Pentru ce se pregătește aceasta? Ei bine, Irina Tănase vrea să devină avocat, sau judecător, iar pentru un singur an de studii, iubita lui Liviu Dragnea scoate din buzunar nu mai puin de 4.800 de lei.

Este studentă la “Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative”, din cadrul Universității Spiru Haret, iar deși urmează cursurile cu frecvență normală, iubita lui Liviu Dragnea nu prea a mai dat de mult pe la facultate. A făcut online toate cursurile, ba chiar a trecut de primul an cu brio, fără nicio restanță.

Aceasta nu este prima facultate pe care blondina o face. Irina Tănase a mai finalizat și Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Internaționale.

Irina Tănase lucrează de la 23 de ani

Mai mult de atât, pe când avea 23 de ani, Irina Tănase a lucrat la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților. Ulterior, în 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

Nu a durat mult, iar dragoste și-a făcut simțită prezența. La scurt timp, Irina a plecat în Brazilia cu Liviu Dragnea, de sărbători, deși politicianul încă era căsătorit cu mama copiilor săi, Bombonica.

În 2015 Liviu Dragnea a ales-o oficial pe Irina Tănase să-i fie iubită, divorțând de Bombonica. Cei doi urmau să se și căsătorească, însă fostul lider al PSD a intrat la închisoare, lucru care le-a cam schimbat planurile.

Deși s-a crezut că aceasta nu-l va aștepta pe Dragnea și a fost surprinsă de câteva ori în compania unor tineri, într-un final ea a ales să-i jure iubire veșnică fostului lider PSD, care la un moment dat s-a temut că va fi părăsit.