Ce studii are, de fapt Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu. Oana Zăvoranu a șters cu ea pe jos

de:
07 mai 2021
Ce studii are, de fapt Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu. Oana Zăvoranu a șters cu ea pe jos
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt ultimele victime ale Oanei Zăvoranu. Actrița a adus o serie de critici dure la adresa acestora, iar tensiunea generată s-a resimțit și în atitudinea fanilor.

O urmăritoarea a întrebat-o pe soția lui Mădălin Ionescu ce studii are și de ce petrece atât de mult timp pe Instagram, iar vedeta i-a dat un răspuns destul de succint. Cristina Șișcanu are studii în domeniul juridic.

Ce studii are soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a devenit celebră în lumea mondenă după ce și-a unit destinul cu Mădălin Ionescu, un om de televiziune consacrat la acel moment, dar și în prezent. Totuși, ea lucra în televiziune chiar înainte să îl cunoască pe prezentatorul tv.

Soția lui Mădălin Ionescu vine din Ungheni, Republica Moldova. Ea ales România pentru studii, absolvind Facultatea de Drept, însă planurile ei s-au schimbat atunci când a întâmpinat o mare dificultate. Vedeta nu a putut să dea admiterea la Barou din cauza cetățeniei, așa că s-a reprofilat și a ales rapid un cu totu alt domeniu.

Când am absolvit facultatea nu aveam cetăţenie română, iar ca să dau admiterea la Barou trebuia să fiu cetăţean român. Acum e cam târziu… Am ales deja televiziunea”, mărturisea vedeta acum ceva timp pentru Click.

Cum a ajuns în televiziune

A ales televiziunea încă dinainte să îl cunoască pe Mădălin Ionescu. Vedeta a fost reporter mai mulți ani, iar prin intermediul acestui job a ajuns să își cunoasc și soțul.

Cristina Șișcanu a prezentat ”Acces Direct”, fiind de asemenea și reporter în cadrul aceleiași emisiuni. CV-ul vedetei arată că aceasta are experiență atât ca reporter, realizator de emisiuni, dar și prezentator tv.

Dacă vă întrebați ce alte show-uri a prezentat, ei bine, Cristian Șișcanu a fost una dintre protagonistele ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, în care participă alături de fiica ei Petra. Mai mult de atât, ea a fost și concurentă în cadrul competiției Survivor România în 2020.

Vezi și Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”