Ce studii complexe are la bază cântăreața Vlăduța Lupău și cu ce bărbat celebru este căsătorită! Ea a ajuns pe locul 1 în trending Youtube

31 mart. 2021
Ce studii complexe are la bază cântăreața Vlăduța Lupău și cu ce bărbat celebru este căsătorită! Ea a ajuns pe locul 1 în trending Youtube
Foto: Facebook

Vlăduța Lupău este cea mai celebră cântăreață de muzică populară din generația nouă. La 30 de ani, aceasta este singura artistă care cântă acest gen de muzică și care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube, cu ultima sa piesă, „Bate vântul bate”. Ea a debutat pentru prima dată în această industrie în anul 1995, la doar 4 ani, când a cântat o melodie foarte frumoasă în cadrul emisiunii Tezaur Folcloric.

De atunci, Vlăduța Lupău a progresat enorm și a ajuns chiar ea realizatoare de producții de muzică populară. De aproximativ doi ani, aceasta a ajuns în prim plan și se bucură de mare succes. Cântecele ei de muzică populară au pe alocuri și iz de manele și probabil de aici si numărul mare de vizualizări pe Youtube, care au propulsat-o până pe locul 1.

Ce studii are la bază Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este probabil cea mai activă cântăreață de muzică populară pe rețelele de socializare, unde are aproape 2 milioane de urmăritori în total. Aceasta are foarte mulți fani, care o urmăresc și vor să știe tot ceea ce face. Puțini au aflat însă că vedeta nu are la bază studii medicale, ci unele la care nimeni s-ar aștepta.

Aceasta a absolvit cu succes Universitatea de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, dar nu a profesat niciodată în acest domeniu.

Cu cine este căsătorită Vlăduța Lupău

Tot de Cluj o leagă și iubirea. Aceasta este căsătorită din anul 2019 cu un bărbat care în trecut a fost mai celebru decât ea. Este vorba despre Adrian Rus care a fost portar la U Cluj și la CFR Cluj. Acesta, însă a renunțat la fotbal pentru că în ultima perioadă a stat prea mult pe banca de rezerve și nu s-a mai simțit motivat să continue. Așa că a preferat să stea mai mult alături de frumoasa lui soție.

Vlăduța Lupău și soțul său, Adrian Rus

Adrian Rus este fiul lui Toma Rus, fostul chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. De asemenea, acesta a fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în anul 2006. Și pentru că a crescut cu Poliția în casă practic, fotbalistul a cerut-i pe Vlăduța în căsătroie, folosind un scenariu cu polițiști.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, povestea Vlăduța Lupău.