Cea mai delicioasă rețetă de varză murată cu carne. Care este ingredientul secret pe care îl folosesc celebrii bucătari?

21 nov. 2020
Cea mai delicioasă rețetă de varză murată cu carne. Care este ingredientul secret pe care îl folosesc celebrii bucătari?

În cazul în care vă place foarte mult varza murată, atunci, ați intrat pe articolul potrivit, pentru că veți găsi cea mai gustoasă rețetă cu acest ingredient. Varza murată cu carne de porc se gătește simplu, dar trebuie să țineți cont de un aliment secret pe care îl folosesc mulți bucătari celebri ca să obțină un gust inedit. Rețeta este prevăzută pentru patru porții.

Toate ingredientele necesare pentru varza murată cu carne de porc:

  • 1 varză murată
  • 300 g ceafă de porc
  • 2 cepe
  • 200 ml suc de roșii
  • 5-6 linguri de ulei
  • piper negru și sare

Modul de preparare:

Pentru a prepara varza murată cu carne de porc trebuie să respectați câțiva pași simpli. În primul rând, varza murată trebuie tocată, stoarsă atent și pusă într-o farfurie. În al doilea rând, curățați o ceapă și după o tăiați mărunt.

După ce ați făcut pașii de mai sus, urmează carnea de porc, care trebuie spălată și tăiată în cubulețe mici.

Iar acum adăugați ulei și prăjiți bine ceapa. În același vas se pune carnea cu varza murată și se toarnă 200 ml de suc de roșii. Exact, acest ingredient este extrem de important în rețetă, întrucât garantează un gust inedit în combinație cu carne de porc și varză murată.

La final, se mai adaugă sare, piper negru după gustă și se fierbe timp de 60 de minute la un foc moderat. Puteți să decorați mâncarea cu niște frunze de pătrunjel sau busuioc. Este recomandat ca varza murată cu carne de porc să fie servită încă caldă. Poftă bună!