Cea mai mare umilință pentru Dana Budeanu! Traian Băsescu a șters cu ea pe jos: ce a dezvăluit despre ea

23 sept. 2020
Cea mai mare umilință pentru Dana Budeanu! Traian Băsescu a șters cu ea pe jos: ce a dezvăluit despre ea
Dana Budeanu a șocat pe toată lumea cu verdictele sale

Dana Budeanu s-a dovedit a fi o voce puternică în campania electorală de la locale. Aceasta a declarat deschis că o susține pe Gabriela Firea și chiar a fost prezentă în mai multe emisiuni de la Antena3 și RTV. Deși toată lumea o numește noul fenomen din online, fostul președinte Traian Băsescu nu este deloc impresionat de ea.

Dimpotrivă, actualul candidat al PMP la primăria Capitalei a numit-o ridicolă și a catalogat-o drept o femeie fără cultură.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a spus Traian Băsescu la Adevărul Live.

Dana Budeanu și-a asumat public că o susține pe Gabriela Firea

Dana Budeanu și-a asumat public susținerea pentru Gabriela Firea în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”, a spus aceasta în urmă cu aproximativ două săptămâni, la Antena3.