Cea mai rapidă cură de slăbire din lume: se slăbește 1 kg pe zi! Iată ce trebuie să faceți

02 aug. 2019
Cea mai rapidă cură de slăbire din lume: se slăbește 1 kg pe zi! Iată ce trebuie să faceți

Atenție mare! Această dietă dă într-adevăr rezultate foarte rapide și de-a dreptul spectaculoase. Într-o săptămână puteți scăpa de 7 kilograme, însă trebuie să aveți grijă să nu aveți ulterior probleme. Este vorba despre dieta cu lămâi, dar dacă aveți probleme cu stomacul este bine să nu o urmați.

Bogate în vitamina C, lămâile nu numai că ajută la întărirea sistemului imunitar, dar ele au şi un efect pozitiv asupra digestiei. Stimulează tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea toxinelor din corp, de aceea este adesea un ingredient des folosit de către persoanele care vor să slăbească.

Cunoscută şi sub numele de “Lemonade Diet” sau “Master Cleanse”, această dietă a fost creată de Stanley Burroughs, acum 50 de ani. Gândită pentru a curăţa corpul de toxine, ea are şi puterea de a reduce din greutate, deşi nu acesta a fost scopul pentru care a fost inventată iniţial.

Dieta se ţine timp de 10 zile. În tot acest timp, nu vei consuma nimic solid, numai 6-12 pahare de apă cu lămâie şi ceaiuri laxative. Pentru a prepara apa cu lămâie ai nevoie de:

– 2 linguri cu suc de lămâie proaspăt stors
– 300 mililitri de apă plată
– 2 linguriţe cu sirop de arţar organic
– un vârf cu cuţit cu piper Cayenne pudră

Dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de suc, trebuie să consumi un litru de apă plată în care se amestecă două linguriţe cu sare de mare neiodată, scrie eva.ro. Apoi, pe parcursul zilei, se consumă între 6-12 pahar cu suc de lămâie de fiecare dată când simţi că îţi este foame. De asemenea, poţi să consumi şi ceai de mentă neîndulcit, dacă simţi nevoia. Seara, se bea o ceaşcă cu ceai laxativ.

Slăbești cu siguranță și scapi și de toxine, însă grijă să nu leșini pe stradă.

Poate te interesează și…

ZARA, H&M și C&A încasează o lovitură neașteptată! Cine este noul lider de piață în materie de haine

Lovitură de teatru! Firma lui Rareș Bogdan are contracte cu o primărie + un politician celebru! Despre cine este vorba

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a primit o ofertă incredibilă! Ce post l-a contactat