Ceaiul care arde grăsimea abdominală. Tratează și durerile de cap

de:
10 iul. 2021
Ceaiul care arde grăsimea abdominală. Tratează și durerile de cap
Este foarte important cum preparați ceaiul/ Photo by Vee O on Unsplash

Fiecare plantă are beneficiile ei în parte, iar în funcție de necesitățile pe care le avem, alegem ce este mai bun. Puțini știu însă că există un ceai de-a dreptul miraculos în lupta contra kilogramelor în plus.

Vorbim despre ceaiul din fruzele de dafin, care pe lângă că arde grăsimea abdominală are nenumărate efecte benefice pentru organismul tău.

Cum prepari ceaiul de dafin

În cazul în care nu știai până acum, frunzele de dafin sunt detoxifiante, antivirale, dar și de mare ajutor în cadrul proceselo digestive. Mai mult de atât, consumate regulat, tratează gripa, răcelile, dar și problemele la nivelul pielii.

Despre frunzele de dafin trebuie să știi că au proprietăți antifungice, iar atunci când sunt combinate și cu alte ingrediente devin o adevărată băutură minune în dietele de slăbit.

Cum îl prepari? Ei bine, pentru a te bucura de un ceai care îți va menține silueta, ba chiar te va ajuta să și scapi de câteva kilograme vei avea nevoie de:

  • 5 frunze de dafin
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată
  • 4 căni de apă
  • miere sau ștevie, după gust

Tot ce trebuie să faci este să fierbi apa și să adaugi frunzele de dafin și scorțișoara. Se fierb din nou timp de 20 de minute, iar la final se filtrează și se adaugă îndulcitor, sau nu, după preferințe.

Beneficiile ceaiului de dafin

Nu trebuie neapărat să vrei să slăbești pentru a consuma acest tip de ceai. Trebuie să știi că frunzele de dafin sunt eficiente și în cazul durerilor de cap și a migrenelor.

De asemenea, dacă te confrunți cu retenție de apă, te simți fără energiei, sau resimți o oboseală la nivel muscular, nu trebuie decât să bei o ceașcă de ceai de dafin.

Acest tip de ceai poate trata inclusiv sforăitul, infecțiile la nivelul pielii, spasmele, dar și durerile menstruale. Mai mult de atât, el este recomandat și în cazul persoanelor care suferăă de insomnii, pierderi de memorie și chiar și depresie.