Cel mai așteptat film al anului va fi pe Netflix în curând. De pe ce dată va putea fi vizionat. Este popular pe întreaga planetă

11 apr. 2023
Cel mai așteptat film al anului va fi pe Netflix în curând. De pe ce dată va putea fi vizionat. Este popular pe întreaga planetă

Românii care au cont de Netflix se vor bucura în curând de cel mai așteptat film al anului. Filmul este super popular la nivel mondial.

Având în vedere că ”Extracția”, un film de acțiune cu Chris Hemsworth, a devenit unul dintre cele mai vizionate filme de pe platformă în 2020 (conform statisticilor înregistrate de Netflix), nu este surprinzător faptul că o continuare este pe drum.

Deși Hemsworth a declarat anul trecut că se gândește să se retragă mai devreme din actorie din cauza riscului mai mare de diagnosticare a bolii Alzheimer, el revine în continuarea filmului în rolul lui Tyler Rake, un mercenar de pe piața neagră a cărui misiune este să „extragă” ostatici.

Cu toate acestea, s-ar putea să fie dificil să se creeze o continuare a filmului Extraction, deoarece personajul lui Hemsworth a fost ucis. Poate. Deși a fost lăsat deschis, promisiunea unei continuări poate reînvia un om mort. La finalul filmului, Rake al lui Hemsworth a fost împușcat și aruncat într-un râu, cu un mic indiciu că ar putea fi încă în viață.

Când Netflix a lansat oficial un teaser pentru continuarea filmului, a folosit #RakeLives.

Când va fi lansat filmul pe Netflix?

Sub sloganul „You only get one shot at a second chance” (Ai doar o singură șansă la a doua șansă), Netflix a prezentat trailerul pentru Extraction 2. Trailerul îl prezintă pe personajul lui Hemsworth salvând o fată dintr-o închisoare de tip sovietic într-un singur cadru plin de acțiune, care este întrerupt doar de scurte flashback-uri ale propriei sale experiențe traumatizante de a fi fost mort clinic la un moment dat. Puteți viziona trailerul complet aici.

Hemsworth revine în rolul mercenarului Tyler Rake și, din cauza naturii solitare a muncii sale, se pare că îi lasă în urmă pe aproape toți ceilalți. Cu toate acestea, Golshifteh Farahani, care îl interpretează pe Nik Khan, un coleg mercenar, și Adam Bessa, care îl interpretează pe Yaz Khan, un alt membru al echipei lui Tyler, se vor întoarce amândoi pentru continuarea filmului. În special, Olga Kurylenko se va alătura distribuției în rolul unui personaj numit Mia.

Sam Hargrave, care a regizat primul film, se întoarce pentru a regiza Extraction 2. Joe Russo, care a scris romanul grafic original împreună cu Anthony Russo și o echipă de alți scriitori, va prelua sarcinile de scenarist pentru continuarea filmului.

”Extracția 2” va fi difuzat pe Netflix din 16 iunie.