Cele mai bune chifteluțe din lume. Ingredientul natural care le face extrem de pufoase. NU e pâinea. Rețeta perfectă

03 sept. 2022
Cele mai bune chifteluțe din lume. Ingredientul natural care le face extrem de pufoase. NU e pâinea. Rețeta perfectă

Cele mai bune chifteluțe din lume. Pentru a le face extrem de delicioase trebuie să adăugăm un ingredient la care nimeni nu se așteaptă.

Chifteluțele reprezintă unul dintre preparatele cel mai îndrăgit de români. Pe lângă faptul că se poate face extrem de repede, acesta este și foarte sățios.

Majoritatea gospodinelor aleg să pună în compoziție pâine, însă pentru ca aceste chifteluțe să iasă extrem de delicioase, este mai bine să folosim un alt ingredient.

Bucătarii spun că în loc de pâine se poate adăuga dovlecel, ingredient ce va face ca aceste chifteluțe să fie mult mai pufoase, dar și mai sănătoase.

Este de reținut că, înainte de a adăuga dovleceii în compoziție, trebuie să îi stoarcem foarte bine pentru a nu lăsa prea multă apă.

Cum să obții cele mai bune chifteluțe

Pe lângă acest ingredient, pentru a prepara cele mai bune chifteluțe trebuie să nu le prăjim într-o baie de ulei, ci să le punem la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade Celsius.

De asemenea, bucătarii spun să dăm fiecare bucată de carne prin pesmet, apoi să ungem tava cu ulei de măsline. Aceștia mai spus că trebuie să lăsăm spațiu între chiftele pentru ca acestea să nu se lipească între ele.