Cele mai bune podcasturi despre poker

15 nov. 2022
Cele mai bune podcasturi despre poker

O mulțime de indivizi comunică prin intermediul audio. Discuțiile audio referitoare la un anumit subiect sunt destul de răspândite în întreaga lume, fie că este vorba de un radio sau de orice alt tip de transmisie media. Un podcast este o discuție audio periodică despre un anumit gen de conținut.

S-ar putea să vă intereseze un podcast pe care să-l ascultați dacă doriți să aflați despre evenimentele de poker viitoare, evenimentele de poker trecute sau orice alte informații legate de poker. Iar apoi puteți să vă încercați și voi abilitățile la winmasters casino!

Cele mai bune cinci podcasturi sunt acoperite în acest articol.

Thinking Poker Podcast

Din 2005, Andrew Brokos a jucat la nivel profesionist, iar în 2006 a lansat site-ul și podcastul Thinking Poker Podcast. La cea de-a 39-a ediție a podcastului, Carlos Welch a apărut ca invitat. El a început să apară frecvent în podcast datorită pregătirii sale de antrenor și a experienței de joc de poker.

Carlos s-a alăturat în cele din urmă programului ca și co-prezentator începând cu episodul 366. Podcastul a avut 382 de episoade în total începând cu iulie 2022. În beneficiul publicului, Andrew și Carlos includ întotdeauna în emisiune jucători de poker profesioniști actuali sau trecuți.

În cadrul programului, persoane cunoscute precum Fergal Nealon, Ben Saxton, Matt Matros, Joe Stapleton și Clayton Fletcher au discutat ca invitați probleme legate de cazinourile online.

The Rake Poker Podcast

Podcastul The Rake este o resursă extraordinară pentru cele mai recente știri din poker. Gazdele podcastului sunt Ben Wilinofsky și Jamie Kerstetter. În fiecare săptămână, aceștia găzduiesc câte un episod pentru telespectatorii lor.

În majoritatea episoadelor, sunt incluse figuri notabile din poker, inclusiv profesioniști și antrenori. Podcastul include invitați precum Doug Polk, Kevin Rabichow, Jaman Burton și Xuan Liu.

Începând cu 20 iulie 2022, există 84 de episoade ale podcastului. Gazdele au episodul disponibil pe canalul lor de YouTube, dacă doriți să îl vedeți.

DAT

Site-ul DAT Poker este o resursă excelentă pentru a învăța tot ce este de știut despre poker, inclusiv tehnici de joc. Deoarece gazdele podcastului sunt printre cei mai buni din domeniu, puteți fi siguri că veți învăța.

Gazdele sunt Terrence Chan, Adam Schwartz și Daniel Negreanu. Litera inițială a prenumelor lor este de unde provine porecla podcastului, DAT.

În fiecare săptămână, cei trei jucători de poker experimentați găzduiesc o sesiune pentru telespectatori. Acest podcast le oferă ascultătorilor săi opțiunea de a trimite întrebări la care gazdele vor răspunde în cadrul emisiunii.

Tot ce trebuie să faceți este să formați numărul furnizat și să lăsați un mesaj vocal cu întrebarea dumneavoastră.

Poker on the Mind

Poker on the Mind este cel mai grozav podcast pe care să îl asculți dacă ai întrebări legate de tactici și performanțe în poker. Gareth James și Dr. Tricia Cardner sunt gazdele programului. Gareth James este un antrenor MTT, iar Dr. Tricia este un antrenor de mentalitate de performanță maximă.

Atât în ceea ce privește aspectele tehnice, cât și cele non-tehnice ale jocului de poker, cele două gazde ale podcastului oferă asistență de coaching.

The Heart of Poker Podcast

The Heart of PP are o singură gazdă, Kara Scott. Ea este jucătoare de poker și personalitate TV canadiană. A terminat pe locul al doilea în competiția Irish Poker Open în 2009.

Pentru că obțin o înțelegere mai profundă a jucătorilor de poker, mulți pasionați de poker se abonează la podcastul ei. Ea face un efort pentru a se ajuta pe ea însăși și pe publicul ei să înțeleagă latura psihologică a vieții jucătorilor de poker

Concluzie

Este timpul să vă abonați la podcastul pe care vă place să îl ascultați cel mai mult, acum că știți care sunt cele mai bune cinci podcasturi.