Cele mai populare tipuri de poker online, perfecte pentru amatori

30 sept. 2023
Cele mai populare tipuri de poker online, perfecte pentru amatori

Ești pasionat de poker și ești dispus să descoperi cât mai multe variante ale acestui joc? Cu siguranță știi că pokerul are foarte multe forme, există foarte multe jocuri prezente acum în cazinouri, iar dacă ești la început, poate fi dificil să găsești varianta care ți se potrivește cel mai bine. Acesta este motivul pentru care astăzi, centralizăm câteva dintre cele mai populare tipuri de poker online. Poate că așa vei afla care sunt diferențele principale dintre variantele de poker jucate în toată lumea și vei decide care este cea potrivită pentru tine.

Exchange Poker

Jocul de Exchange Poker este ceva ce nu arată ca pokerul tradițional pe care îl cunoști. Dacă îți imaginezi că vei intra la masa de Exchange Poker din orice casino online România și vei găsi mai mulți jucători așezați la locul lor în jurul unei mese rotunde, alături de un dealer care menține atmosfera, vei fi puțin șocat. Exchange Poker este o variantă mult mai simplificată a acestui joc, pentru că în primul rând este o variantă virtuală, aproape automatizată, unde înveți foarte repede care sunt cele mai important decizii pe care trebuie să le iei în timpul unei sesiuni de joc, fără să fii nevoit să te îngrijorezi de zgomotul făcut de către ceilalți jucători aflați la masa de joc.

Încă un motiv important care participă foarte mult la creșterea popularității acestui joc de Poker este contextul de învățare pe care îl oferă tuturor jucătorilor și modul în care te obligă să vezi toate combinațiile de cărți și mâinile câștigătoare. Pentru că nu există alți jucători care să te distragă, nici pe ecran, nici în timpul rundelor, poți fi foarte atent la tot ceea ce faci și astfel, reții mai repede și mai eficient informațiile prezentate. Deși este un mod de poker destul de diferit de restul, Exchange Poker are la bază regulile din Texas Holdem, iar pentru rezultate excelente, încearcă să aplici regulile pe care le cunoști din jocul de Holdem, indiferent de cursul jocului.

Texas Choose`em Poker

Această variantă de Poker se poate găsi oricând în varianta online, pe platforma celor de la 888 Poker. Dacă ți se pare interesant faptul că jocul de Exchange poker este relaxant, nu necesită foarte mult efort din partea jucătorilor și ar putea fi o soluție excelentă pentru o partidă care să aibă loc în pauzele din turnee, la Choose`em Poker, lucruri sunt puțin mai diferite. Această variație a jocului se deosebește în mod deosebit prin viteza cu care vor avea loc rundele și cu stilul de joc. Regulile sunt ușor diferite, iar pentru a înțelege cât mai repede cum funcționează jocul, trebuie să citești aceste indicații și să încerci rapid câteva runde.

În primul rând, fiecare rundă începe când jucătorii au două serii de cărți în mână. 5 cărți vor fi întoarse cu fața în sus, iar 5 cărți vor fi întoarse cu fața în jos. Având și eu cunoștințe doar despre o singură serie de cărți, aceștia vor trebui să se gândească serios dacă pariază pe una dintre seriile de cărți. Banii vor fi plasați în funcție de un criteriu de punctaj total al cărților care se află în fiecare serie. Partea și mai interesantă este că fiecare câștig poate fi cumulat pentru următoarea serie, jucătorul fiind cel care decide când dorește să colecteze banii.

Ca o concluzie, jocul de Choose`em Poker este ceva mai dificil, mai greu de înțeles și poate chiar și mai solicitant din punct de vedere al răbdării, decât Exchange Poker. În același timp, este și o modalitate excelentă prin care poți să te pregătești pentru sesiunea din adevăratul turneu de poker la care urmează să participi.

Jacks or Better Poker Video

Jacks or Better este un titlu pe care îl vedem foarte frecvent în mediul online și nu numai. Cazinourile au început să promoveze intens acest joc virtuale, iar noi tindem să le dăm dreptate cu decizia pe care au luat-o. Jacks or Better are o interfață clasică, intuitivă și clară. Este un joc simplu, orientat spre eficiență și este cu siguranță cea mai întâlnită formă de poker video din câte am putut juca vreodată.

Motivul acestui grad mare de popularitate stă chiar în modul în care Jacks or Better este organizat ca și slot. Este foarte asemănător cu un joc de slot, ceea ce îl face atractiv pentru majoritatea pariorilor. Pe ecran primești 5 cărți după ce plasezi pariul, iar câteva dintre aceste cărți pot fi schimbate cu dealerul. Dacă ai o pereche de J sau mai mare, ești recompensat instantaneu.

Concluzie

Cât de mult te aștepți ca un joc de noroc să îți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți cât mai bine? Poate că acum ai găsit exact ceea ce căutai. Mult noroc si nu uita sa joci responsabil!

Tags: