Cele trei alimente pe care vedetele le consumă zilnic. Te vor ajuta să ai o stare de bine și îți mențin silueta

de:
26 aug. 2020
Cele trei alimente pe care vedetele le consumă zilnic. Te vor ajuta să ai o stare de bine și îți mențin silueta

În cazul în care te întrebi ce alimente consumă majoritatea vedetelor de reușesc mereu să aibe o stare de bine și să arăte impecabil, acest lucru nu mai este un secret. Acestea nu apelează la niciun fel de truc, iar secretul constă în alimente cât mai naturale. 

Primul aliment care stă pe lista vedetelor de succes sunt leguminoasele. Fie că e vorba de linte, mazăre sau fasole, ele sunt cea mai bună alegere pentru sănătate femeilor. Acestea sunt bogate în proteine, fibre și ajută în procesul unei digestii sănătoase.

De asemenea, leguminoasele aduc organismului nostru nutrienții esențiali precum calciul, magneziul, sau potasiu, elemente extrem de importante de care femeile au nevoie pe parcursul activității lor.

Nucile sunt alt aliment minune care nu lipsește din dieta vedetelor. Ele sunt extrem de bogate în grăsimi sănătoase și ne oferă cantitatea de Omega 3 ecesară. Același lucru este valabil și în cazul alunelor de pădure, care au în compoziția lor argnină, un aminoacid care reglează tensiunea arterială.

Nici migdalele nu trebuie să lipsească din dieta ta. Ele sunt bogate în antioxidanți care te ajută să-ți menți tinerețea și sănătatea. Mare atenție însă cum le consumi. Ele sunt bogate în calorii, așa că cel mai indicat ar fi să le adaugi ca ingredient în salate, sau să le consumi ca snack-uri.

Alimentul cheie pentru femei

Puțini știu beneficiile pe care le oferă consumul de ovăz. Acesta este bogat în fibre și sățios și poate fi consumat foarte ușor la micul dejun. De asemenea, ovăzul este alimentul minune pentru femeile care își doresc o siluetă perfectă.

Un studiu a scos la iveală faptul că acest aliment poate scădea riscul la dieabet și totodată este aliatul perfect în cazul în care te confrunți cu afecțiuni ale inimii.