Celebra companie care l-a adus pe Joop Visscher în România! Pedofilul olandez nu era singur în asta

28 sept. 2019
Celebra companie care l-a adus pe Joop Visscher în România! Pedofilul olandez nu era singur în asta

Joop Visscher a venit pentru prima dată în România în anul 2016. Acesta a aterizat la Iași, unde se pare că a si agresat sexual o fetiță. Mulți s-au întrebat de ce au ales acest oraș din țara noastră și nu altul. Ei bine, am găsit răspunsul. Capital a luat legătura cu un foarte bun prieten al pedofilului olandez, iar acesta a făcut o serie de dezvăluiri extrem de interesante.

„Am fost și la nunta lui. Sunt încă foarte șocat. Nu-mi vine să cred că a murit. Cu mine întotdeauna s-a purtat exemplar. Chiar m-a invitat să merg și eu în România în vacanță. Acum mă bucur că nu am acceptat. Mi-a spus că aveți băutura ieftină. Dar nu știu de ce-i păsa că este băutura ieftină pentru că avea mulți bani. Acum îmi pun tot felul de întrebări. Doamne, ce bine că nu am mers cu el”, a spus acesta pentru Capital.

Joop Visscher provine dintr-o familie cu probleme. Părinții lui s-au cunoscut în timp ce erau internați la psihiatrie, mama, după o depresie severă, iar tatăl, alcoolic agresiv. Cei doi au plecat împreună de acolo și s-au căsătorit. Femeia mai avea un copil pe care l-a dat spre adopție, iar apoi l-a născut pe Joop. Tatăl l-a agresat constant. Îl bătea cu scândura, îl jignea tot timpul și adesea îl încuia într-un dulap fără lumină și îl lăsa ore în șir acolo.

Se purta urât cu femeile, dar își iubea fiica

„Joop se schimba total când consuma alcool și droguri. Era alt om, dar în rest avea un comportament normal. Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva. Știam că are un trecut cu TBS (un spital unde sunt internate ulterior persoane care au fost închise pentru diverse agresiuni sexuale). L-am întrebat o dată de ce a fost închis, dar a trecut imediat la alt subiect și mi-a răspuns scurt: n-am avut niciodată nimic cu femei sau copii”, a povestit prietenul acestuia în exclusivitate pentru Capital.

Joop Visscher fusese căsătorit de trei ori și avea o fiica mulatră de care era foarte mândru și le povestea tuturor despre ea. O iubea mult, a spus sursa Capital. Cu toate acesta, era un afemeiat, care nu dădea doi bani pe femei. Se purta urât cu ele și le agresa tot timpul.

Cum a ajuns Joop Visscher în România și ce l-a atras la țara noastră, am aflat tot de la prietenul acestuia, care a decis să nu-și facă public numele.

Cine l-a adus în România

„Centric. El lucra pentru ei. Este ceva ciudat cu această firmă, cu unii oameni de acolo. Ei au multe joburi pentru România. Eu nu cred că Joop a fost singur în asta și cred că ar trebui început cercetările cu Centric. Cred că este o rețea în această ecuație”, a spus prietenul lui Visscher.

Centric este o renumită companie din domeniul IT care are sediu și în Olanda, dar și în la Iași.

„Nu cred că a fost doar de patru ori în România. Eu știu că mergea destul de des. Joop era un afemeiat, era mereu în contact cu multe femei. L-am perceput ca pe un tip lipsit de empatie. Nu-i părea rău că rănește. Îmi era prieten, dar părea că nu-l mișcă nimic atunci când venea vorba de femei. În România îi plăcea mult. Era încântat de femei. O dată mi-a spus că a băut o sticlă întreagă de votcă într-o singură seară”, a spus bărbatul.

„Îi plăcea mult și Miami, în special pentru petrecerile techno. Și acolo prefera să meargă. Joop avea bani. Lucra în IT ca freelancer. Câștiga bine. Era foarte extravagant. Îi plăceau lucrurile extravagante”, ne-a mai dezvăluit prietenul lui Visscher, care lucrează în același domeniu.