Celebrul artist grec Nikos Vertis o pune la zid pe Bianca Drăgușanu. Cum a reușit diva să se facă de râs și în Grecia

09 iul. 2021
Celebrul artist grec Nikos Vertis o pune la zid pe Bianca Drăgușanu. Cum a reușit diva să se facă de râs și în Grecia

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu transmitea pe surse că se va căsători cu Gabi Bădălău și că nunta va fi una de vis. Mai mult, jurnaliștii de la CanCan povesteau că vor avea loc două petreceri, una în România și una în  Grecia. Totul ar fi urmat să coste peste 1 milion de euro.

Doar că Gabi Bădălău, cel care ar fi trebuit să fie ginere, continuă să fie căsătorit în acte cu Claudia Pătrășcanu, iar bigamia nu este acceptată în România. Mai mult decât atât, se pare că toată șarada cu nunta a fost o mare minciună de PR.

Nunta Biancăi și a lui Gabi Bădălău, o mare minciună

În această vară, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au stabilit nimic. De altfel, nu se știe nici dacă mai sunt împreună pentru că nimeni nu reușește să țină șirul împăcărilor și despărțirilor dintre cei doi.

Au curs știrile și despre artiștii care ar fi urmat să cânte la nunta celor doi din România. Cap de afiș era celebrul artist grec, Nikos Vertis, care ar fi urmat să primească 100.000 de euro pentru prestația lui.

Liliana Levința a ținut să lămurească toată această isterie. Nikos Vertis vine în România să susțină un concert, nu să cânte la vreo nuntă. Mai mult decât atât, el nu ar fi fost niciodată contactat de Bianca Drăgușanu sau Gabi Bădălău.

Reprezentanta lui Nikos Verist face lumină

„Artistul internațional grec Nikos Vertis NU vine să cânte la nunta Biancăi Drăgușanu, și nici nu a acceptat vreodată în viața lui să cânte la o nuntă pentru suma de 100 de mii de euro. Managerul lui Nikos Vertis a fost contactat la un moment dat de o agenție din România și a fost întrebat care este tariful artistului pentru a cânta la o nuntă (la acel moment era vorba de alt ”ginere”). Suma cerută a fost de 150 de mii de euro pentru o oră de program și 200 de mii pentru două ore de program. Corespondența s-a încheiat în acea fază.

Nu a fost nicio secundă vorba despre vreo negociere. Peste două luni, agenția a înștiințat managerul că ”nunta a căzut”, ceea ce a fost o ieșire mai elegantă din situație decât refuzul de a plati un preț atât de mare. De peste o lună, ziarele tot scriu despre participarea lui Nikos la această presupusă viitoare nuntă. Eu am fost mandatată de Nikos Vertis să explic situația și știrile cu Bianca Drăgușanu”, a explicat Liliana Levința.