Chef Florin Dumitrescu dat afară de la Chefi la Cuțite? Cu ce i-a enervat pe producători. Informații secrete ies la lumină

de:
29 mart. 2023
Chef Florin Dumitrescu dat afară de la Chefi la Cuțite? Cu ce i-a enervat pe producători. Informații secrete ies la lumină

Chefi la Cuțite a revenit pe sticlă cu un nou sezon. Unele reguli s-au schimbat, după cum a anunțat Gina Pistol și de asemenea, s-a mărit și numărul juraților.

Dacă până acum ne-am obișnuit cu chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iată că la masa celor doi a apărut și Ștefan Popescu în primul episod care a fost lider de audiență. El a luat parte și la proba de gătit pentru amuletă.

Cine este însă cel de-al patrulea jurat de la Chefi la Cuțite? Ștefan Popescu este de meserie bucătar și nu e deloc străin în domeniul televiziunii. Acesta a mai participat anul trecut la Chefi la Cuțite, însă în calitate de invitat.

Iată că acum însă, lucrurile s-au schimbat, iar Ștefan Popescu a ajuns la masa juraților. Nu este încă clar dacă acesta este un jurat permanent, sau doar temporar. Cel mai probabil însă ne vom lămuri în curând. Este posibil și ca producătorii să testeze și alți bucătari pentru a schimba pe termen lung juriul format din chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu

Inclusiv chef Sorin Bontea a rămas surprins când a auzit că lupta pentru amulete va fi dată de patru persoane. ”Când am intrat în cort am rămas toți trei blocați. Sunt patru bancuri. Gătești tu, Gina, cu noi?”, s-a mirat Sorin Bontea, când a observat că producătorii au mai adăugat un scaun la bancul de lucru.

Dintre cei trei jurați, doar chef Florin Dumitrescu nu a dorit să plece la Asia Express sau America Express, așa că este posibil ca producătorii să caute un nou personaj.

Ce se schimbă la Chefi la Cuțite sezonul 11

Gina Pistol însă a vrut să clarifice lucrurile ulterior. Acesta a anunțat cum va avea loc jocul de amulete, dar și alte modificări importante vor exista la Chefi la Cuțite sezonul 11.

Astfel, amuleta va fi jurizată de către o vedetă. De asemenea, aceasta va fi băgată într-un seif la care doar Gina Pistol va avea cheia.

„Ajunși în sezonul al 11-lea suntem în fața unui nou început. Ce a fost a fost, un ciclu s-a încheiat, a fost o decadă de vis. Ca orice vis, el dispare în lumina dimineții unui nou sezon. În acest sezon, noutatea este că duelul pentru amulete se va desfășura, dragii mei, în patru! Patru chefi. Unul dintre cei care v-a jurizat până acum va găti alături de voi. Amuleta se va juriza de către o vedetă.

Amuleta poate să fie câștigată de unul dintre voi sau de invitatul vostru. Amuleta câștigată de el o bagă în seif și cheița eu o am. Pe urmă, la sfârșit, mai face o amuletă, între voi trei doar, ca să vedem cine câștigă restul de amulete din seif”, a spus Gina Pistol în prima ediție a show-ului culinar.