Chef Sorin Bontea pleacă de la Antena 1 și Chefi la Cuțite? Ce job nou vizează. Au apărut deja imaginile

22 sept. 2022
Chef Sorin Bontea pleacă de la Antena 1 și Chefi la Cuțite? Ce job nou vizează. Au apărut deja imaginile

Chef Sorin Bontea este unul dintre jurații de la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Recent, acesta a publicat în mediul online o imagine care i-a pus pe gânduri pe fani cu privire la viitorul carierei sale de bucătar.

Chef Sorin Bontea a publicat pe contul său de Instagram un scurt clip în care apare alături de doi artiști deghizați în Elvis Presley. Juratul de la „Chefi la cuțite” poate fi observat făcând diferite scheme la microfon, ceea ce i-a determinat pe unii fani să creadă că vedeta de la Antena 1 are de gând să se reprofileze.

Postarea juratului a strâns mii de aprecieri, semn că orice carieră ar avea chef Sorin Bontea, mereu va fi sprijinit de fani. Chiar și așa, vedeta  de la Antena 1 a spus că rămâne la gătit.

Chef Sorin Bontea s-a certat cu unul dintre colegii săi

Recent, vedeta de la Antena 1 a oferit un interviu pentru TV Mania, acolo unde povestește mai multe despre emisiunea „Chefi la Cuțite”, cea care deja a revenit pe micile ecrane cu sezonul 10.

De asemena, juratul de la Antena 1 a povestit că a existat un moment în care nu a mai vorbit cu colegul său Chef Cătălin Scărlătescu pentru câteva zile.

Când a venit vorba să spună care este motivul care a dus la acest conflict, acesta a precizat că există numeroase motive pentru care cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” ajung să se certe.

Din fericire, cearta celor doi a ținut doar trei zile, iar acum sunt din nou prieteni.