Chinezii dau lovitura! Lansează un telefon de ultimă generație: Cum va arată ultimul model OnePlus

23 aug. 2019
Chinezii dau lovitura! Lansează un telefon de ultimă generație: Cum va arată ultimul model OnePlus

Chinezii se pregătesc să dea marea lovitură a anului! Cei de la OnePlus vor lansa în 2019, un telefon de ultimă generație prin care vor să cucerească toată planeta, dar să ia și fața concurenței.

Producătorul chinez, OnePlus, nu dezminte. A lansat deja în 2019 trei telefoane, dar nu se oprește aici. Gama OnePlus 7T ar putea avea şi ea mai multe dispozitiveș Lansarea va avea loc în această toamnă, în luna octombrie.

După ce a lansat OnePlus 7, OnePlus 7 Pro şi OnePlus 7 Pro 5G, gigantul Mondial vine cu o nouă provocare. Vorbim tot de un telefon din gama OnePlus 7T.

Noutățile ultimului model de la One Plus

Cele trei telefoane au un display fără notch-uri, cu o cameră care iese din partea de sus a telefonului şi o rată de refresh de 90Hz, care a fost îndelung lăudată. Un OnePlus 7T Pro ar putea adduce noutăți la nivel de design. Spatele dispozitivului ar putea conține un modul de cameră circular, nemaiîntâlnit până acum pe telefoanele OnePlus.

Designul a fost deja dezvăluit

Secretul ar fi fost dezvăluit deja din 2018, atunci când a apărut pe rețelele de socializare imagini de la companie. Se credea că designul ar aparține OnePlus 7, dar nu a fost așa. Cel mai probabil, aceste noutăți ar fi pregătite pentru modelul din octombrie.

Design-ul circular al ansamblului de cameră principal ar diferenţia cu siguranţă OnePlus 7T Pro de ”colegii” săi deja lansaţi în acest an. Nu este singurul telefon despre care se speculează că ar alege un astfel de design. Zvonurile spun că şi Huawei Mate 30 Pro ar urma să aibă acest ansamblu circular pe spate.