Cimitirul de la Casa Groazei! Descoperirile care i-au lăsat mască pe anchetatori: S-a cerut ajutor la București

28 aug. 2019
Cimitirul de la Casa Groazei! Descoperirile care i-au lăsat mască pe anchetatori: S-a cerut ajutor la București

Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Ultimele descoperiri de la Casa Groazei i-au speriat chiar și pe anchetatori. Ar fi un adevărat cimitir lângă casa lui Gheorghe Dincă. S-a cerut ajutor de la București după evenimentele din această dimineață.

Oamenii legii au descoperit noi probe și i-au chemat pe experții de la IML pentru a ridica noile probe. Criminaliștii au descoperit noi fragmente osoase în curtea lui Dincă. Din primele informații acestea ar putea fi de origine animală, dar nu se exclude varianta ca acestea să facă parte din alte cadavre ale victimelor monstrului.

Mai mult, aceștia ar putea trimite fragmentele osoase la București, pentru expertize amănunțite. Dar asta nu e tot. Anchetatorii au decis să cheme un medic legisl la casa groazei pentru a ajuta în cadrul anchetei, anunță Realitatea TV.

Anchetă de o lună la Casa Groazei

Căutările de probe vor continua în curtea casei lui Gheorghe Dincă, anchetatorii urmând să scaneze și sape acolo unde consideră că este nevoie. De asemenea, încăperea unde a fost ținută prizonieră Alexandra Măceșanu va fi reanalizată.

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu, dar și pe Luiza Melencu. Din ultimele informații, se pare că Dincă ar avea mai multe victime. Ar fi un adevărat cimitir în curtea casei sale, dar ultimele urme de oseminte găsite nu au fost încă expertizate.